Wednesday, 23 November 2011

Hadiah GA...

SORRY ENTRY LEWAT
terima kasih banyak-banyak pada MELUR
ska dah terima hadiah yang Melur kirimkan..
cantik sangat
ska terima hadiah tu minggu lepas lagi
tapi entry nie tertangguh sebab kamera rosak
huhuhu sebenarnya nak buh gambar ska pakai hadiah tu
tp tak kesampaian
walaupun hanya dapat hadiah saguhati tapi rasa happy sangat 
ini beri ska semangat untuk join GA lagi dan lagi....
THANK YOU MELUR

Tuesday, 15 November 2011

Demam...Gantung Periuk Kuali

from Google

2 minggu lepas seminggu daku demam
ntah ler sejak demam nie daku jadi malas sangat nak ke dapur
oleh kerana demam yang agak panjang..
deria rasa ku hilang menyebabkan jadi malas nak masak n makan
daku suruh hubby bungkus makanan dari kedai ajer
(hubby selalu balik lewat takkan nak suruh dia masak)
selera nak makan tu masih kurang..
kalau beli pun hubby yang terpaksa habiskan makanan bagi pihak daku..
makin bulat ku lihat hubby...(tapi comel aper)
memang teruk selera kerana demam kali nie..
yang sedap daku kata masin...
yang pedas daku kata biasa jer..
yang sedang2 ok aku kata pahit...
serba xkena rasanya...
perut pun jadi meragam
deria bau pun jadi teruk..
asyik nak baring je..maklumlah sejak demam daku dilayan macam puteri semua jadi MALAS n MENGADA
cian my hubby...tapi dia sabar sungguh melayan karenah daku nie...


p/s:Terima Kasih Banyak pada MY LOVELY HUBBY..
banyak yang telah kau korbankan untuk isterimu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...