Tuesday, 21 May 2013

Apam Polkadot, Pavlova & Cream Puff


Lama tak update blog, sibuk sikit..dan buat2 sibuk..boleh tak..hehehe
layan jelah yer

tempahan kali kedua,
apam polkadot 100pcs inti coklat, dari staff Imigresen
sory kakak lupa nama..
tempahan kali kedua dari Kak Farah, Presint 18
cream puff  1set ,tempahan dari ex staff opis
tempahan 100pcs apam polkadot dari Awin, Kajang

tempahan mini pavlova dari Ubaidah,dari Presint 18
kata Ubaidah" serius sedap giler..len kali nak order lg"
tempahan 350pcs apam polkadot ini coklat, dari Sha Presint 9
tempahan pavlova kali ketiga dari Kak Farah..
pavlova yang sama cuma tambahan apam polkadot pelbagai inti dari Kak Farah, Presint 18
tempahan 100 pcs apam polkadot, inti campur untuk  Kak Farah lagi

terima kasih semua yang sudi menempah dengan Sal..tq you all

Sunday, 5 May 2013

Makan Kit Kat sampai kembung

Yeaah... hadiah Kit Kat yangku nantikan telah pun tiba..
dapat 3 kotak yang mana setiap kotak ada 48pcs x 2Finger
tapi tak lah daku dan en hubby jer makan sampai kembung..
tambah en hubby yang kurang minat dengan coklat yang manis nie..
jadi telah daku agihkan pada teman2 dan keluarga yang terdekat..
ader rezeki lebih kita kongsi sama2..
sangat syok sebenarnya bila join game dan dapat hadiah..
menjadi peransang untuk daku terus join lagi mana2 game atau GA atau pertandingan..
jangan lupa ada GA terbaru  sila Klik Chocolate Fountain FOR FREE  untuk hadiah Coklat lagiiii!!!!


bungkusan yang sampai

ini masa  baru dapat..tapi sekarang dah takde sebnyak ini..


Friday, 3 May 2013

"Saya nak Chocolate Fountain FREE!!"


CEPAT!!!!!!!
saya nak sangat merasa Air Terjun Coklat yang menggiurkan tu..
mesti bestkan jika kita menjadi antara orang yang bertuah dapat free!!!!
menikmati salutan coklat dengan buah-buahan segar dan marsmallow
oooo...SO NYUMMYY...


pinjam gambar dari blog taukey chocolate fountain murah
apa pun korang kena KLIK LINK di bawah untuk keterangan lanjut dari Blogger EiDa kita:

Tarikh tutup : 1June2013
Hadiah: 
Lucky Follower 1 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day FREE with 2kg chocolate !
Lucky Follower 2 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day FREE with 2kg chocolate !
Lucky Follower 3 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day !


Syarat
1. Sewa Mesin Chocolate Fountain satu hari with 2kg chocolate FREE untuk apa apa majlis sepanjang tahun 2013 SAHAJA ! 2013 SAHAJA ! 
2. Giveaway ini untuk sapa sapa yang stay kat KL/Selangor/Putrajaya SAHAJA !
 

Thursday, 2 May 2013

Restoran The Grato

puas ajak en hubby ke mari akhirnya daku berjaya...
sebabnya tergoda tengok si Qi makan dalam rancangan Jalan2 Cari Makan tu..
sampai2 aje tengok meja dah penuh..alah takkkan nak balik kot
dah ngidam sangat dah nie...hehee
tak pelah kami redah jelah..nasiblah ader meja kat luar yang masih kosong
untuk pengetahuan korang kat luar ada dua khemah dah penuh pelanggan
yang kat dalam kedai pun penuh orang..punyalah ramai

hadapan restoran THE GRATO

 sementara menunggu makanan sampai daku ambil kek red velvet

pada daku oklah.. topping guna whipping cream.. harga RM5.00
daku order fresh orange dan en hubby barli suam jer..
kat luar kedai..masa nie orang dah mula ramai beratur panjang
 Beef Lasagna pilihanku yang sangat best penuh dengan daging dan sos yang sedap, harga kalau tak salah dalam RM11.90
ini pula pilihan en hubby Lamb Chop with pasta..harga RM12.90 kot, tak ingat
kata en hubby, tak mengecewakan dan sos paling sedap yang pernah dia cuba

kiranya tak sia2 lah kami menunggu agak lama untuk mendapat hidangan yang sedap nie..
tapi makan kami terganggu sebab hujan dah mula rintik2 tak sempat nak layan makanan betul2..apa pun en hubby bercadang nak datang lagi..suka3


macam mana nak cari restoran nie?   nampak lampu isyarat simpang empatdi Petronas Seksyen 3 , masuk simpang kiri jika anda dari Seksyen 2,dan masuk simpang kanan jika anda dari Seksyen 1...terus saja nanti nampak masjid dan restoran berada di sebelah kiri..
alamatnya:
No. 12 Jalan 3/7, Seksyen 3, Bangi Perdana, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Selamat Menjamu Selera!!!!

Wednesday, 1 May 2013

Stew Ayam

oleh sebab hari nie cuti jadi daku masak yang istimewa sikit untuk en. hubby
kenapa istimewa..sebabnya daku tak pernah masak stew..
tau makan jer..itu pun pernah makan stew kambing yang sangat sedap padaku...
inilah hasilnya..boleh tahan kata en hubby, lepas nie daku akan cuba pulak stew kambing..
hehehe itupun tak taulah biler yer..

Stew Ayam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...