Thursday, 19 September 2013

SKAlicious

terima kasih pada semua pelanggan SKAlicious yang sudi membuat tempahan dengan kami..
sekarang ini SKAlicious telah mempunyai page di facebook bagi memudahkan semua pelanggan kami melihat produk2 kami dan membuat pilihan atau pun tempahan sudi2kan lah menjenguk di sini https://www.facebook.com/pages/SKAlicious/1414104665471347?fref=ts

TQ..;)

Wednesday, 11 September 2013

Walk For Health MICCOS 2013 di MAEPS, Serdang

tak sabor rasanya nak berjalan kali lagi..
nak menjaga kesihatan lah katakan..
berjalan kaki nie seronok sambil santai2 dah boleh mengeluarkan peluh
lagi seronok bila berjalan beramai2..
sekarang nie menghitung hari untuk sertai Walk For Health anjuran MICCOS yang bakal diadakan pada 
28 September 2013 kat mana tu, di MAEPS Serdang ,

pada yang dah daftar tu jangan lupa boleh mula ambil kupon dan baju pada
 16 September 2013 hingga 27 September 2013 di Sekretariat MICCOS, MPIC,
daku pun dah terima panggilan dari pihak MICCOS yang beri no kupon dan tarikh ambil baju minggu depan 17 September tau (16 September cuti Umum).



baju yang dah siap untuk diambil minggu depan

JOM KITA MERIAHKAN PROGRAM INI BERAMAI_RAMAI!!!!!
maklumat terkini mengenai program boleh jenguk di sini FB MICCOS 2011
pada Eyza janga lupa tau...
p/s:untuk pendaftran rasanya dah tutup pada 9 September beberapa hari lepas..xpe join untuk tahun depan pulak yer..

Wednesday, 4 September 2013

WW: Apam Polkadot, Pavlova,Cream Puff, Kek Coklat

lama betul tinggal blog..bukan tak de cerita, cuma tak de masa untuk mengarang cerita..
nie pun curi2 masa, nak buat satu entry nie pun ambil masa 3 4 hari,dengan kebizian yang melanda selepas raya.. tugas di pejabat harus diselesaikan... rezeki membaking alhamdulilah sampai tak menang tangan,  ..memang bz kot..kepada pelanggan SKAlicious, Sal minta maaf banyak2 terpaksa menolak tempahan anda, lagi3 time hujung minggu mungkin sebab ramai yang buat open house kan..MAAF dipinta dari SKAlicious sekali lagi..apa pun ini antara tempahan yang lepas..terima kasih


Cream puff, Reha (MOF)
Kek coklat kukus, Reha (MOF)
3 set cream puff dan 1 biji kek coklat kukus, Hidayah (UKM)
100pcs apam polkadot inti, Ayuni (KPDNKK)
Pavlova , Izzati (Putrajaya)

1 Set cream puff, Nurul (Cyberjaya)

1 biji kek coklat kukus & 50pcs apam polkadot, K.Ros(KPDNKK)
Pavlova, Sue ( KKMM, Putarajaya)
Apam lady bird inti 100pcs, Hazira (Puchong)
100 pcs apam polkadot , Fatin (Presint 14, Putrajaya)
4 set Cream puff & 150pcs apam polkadot xde inti, Yaya(Segambut)
100pcs apam polkadot inti, Aim (Presint 9, Putrajaya)
jamuan di opis
2 set cream puff, Sha (Putrajaya)
100 pcs apam polkadot xde inti, Afikah (Presint 9, Putrajaya)
100 pcs apam xde inti
50pcs apam polkadot inti & 2 set mini kek coklat kukus, Nur Ilzam (KKLW)
Pavlova , Hakim (Puchong)
Pavlova & Kek Coklat Doorgift, Afikah (Presint 9, Putrajaya)
Pavlova, Cream Puff & 50pcs apam polkadot xde inti, Azlin (Kajang Utama)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...