Monday, 12 January 2015

Entry Pertama 2015

Dah masuk setengah bulan  bagi bulan Januari tahun 2015 baru ler ader mood nak menulis..
lama betul tinggal blog tak update..bukan aper mood nak menulis tu tak mari..malas sangat, nak rehat dan tido sajer bila ader masa terluang..tak pun tak lekat kat rumah melayan  anak saudara yang dah macam2 keletahnya buatkan kami makin geram..penghibur hati huhu

cebik sebab daku saja mengusik marah dia..heheh geram jer
dan yang nie lagi sorang tapi jarang dapat jumpa sebab kat kg..

cute kan..lagi cute bila layan keletahnya bercakap, padahal baru masuk 2 tahun.

now tengah buat persiapan nak g bercuti ke Langkawi insyaallah dalam masa terdekat, sekarang duk pening nak beli aper dan buat budget..hehehe
bukan aper takut gian shopping lak nanti tapi kalau dah name perempuan kan..mestilah shopping cuma berpada2..

bisnes masih berjalan seperti biasa dan sekarang alhamdulilah dah ade pembantu yang boleh meringankan sikit tugas2 dan buat tempahan..now ader produk baru yang meletopp..

kek coklat cheese rugged yg sedapp...saiz besar

kek coklat cheese rugged saiz kecil..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...