Friday, 20 November 2015

Kami Menjual Tart Shell


Kami menjual TART SHELL untuk anda yang:

*Takde masa untuk untuk buat tart shell kerana masa terhad

*Saja nak buat makan sendiri 

*Tak pandai buat tart shell

*Nak tart shell yang ranggup dan sedap walaupun dimakan begitu sahaja

*Nak tambah pendapatan sampingan pun boleh

 * Letak apa yang tekak rasa nak makan 


 (ikut citarasa sendiri) ..nk buat cheese tart, fruit tart, coklat tart dan sebagainya

 lepas tu makan je, SENANGKAN !! 

  Kalau ikutkan memang memerlukan masa untuk membuat kulit tart ni, lebih-lebih lagi semua nya manual. namun kami masih selesa gunakan cara manual, tanpa bantuan mesin membuat kulit tart.

  Tidak perlu susah membuatnye sendiri tapi dapatkan terus kulit tart/tart shell di Skalicious


Tempah segera.

Size: 5.25cm
50pcs sebekas
Harga: RM22/bekas

wasap /sms 017-3143218 untuk pertanyaan
Lokasi:Putrajaya


* simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

* menggunakan buttercup bagi hasil yang terbaik..ranggup dan sedap
* nak order banyak2 kita boleh bincang lain.



Tuesday, 13 October 2015

NEW!!! KEYLIME PIE @ KEYLIME TART


Produk baru di Skalicious KEYLIME PIE @ KEYLIME TART

rasanya masam manis..manis masam..
(respon customer best dan tak muak)

 untuk tempahan boleh sms/wasap kami 017-3143218





KEK COKLAT CHEESE RUGGED with STRAWBERY

KEK COKLAT CHEESE RUGGED with STRAWBERY

Minat Coklat..Minat Cheese..Minat Strawbery

CEPAT..JOM Nikmati kesedapan gambungan semua itu..TERBAIIKKKK


















Friday, 28 August 2015

Permata Hati yang Dinanti


 Lama betul tak update blog sekarang nie..sibuk sangat dengan pelbagai urusan.
 Nak perkenalkan ahli keluarga baru SKA..permata hati kami.

Hari ke-2 (Haii!!! Nama saya Khalish Aryan)
Hari Ke-22 (Rambut hensem lagi)
Hari Ke-24 (Saya dah botak)
Sebulan Lebih (Sedap sangat tido bila naik kereta )
2 Bulan lebih (Dah pandai senyum dan menyembang)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...