Friday, 11 July 2014

Salam Ramadan : Masih Berdua

Lama betul xupdate blog nie..maaflah kalau yang singgah ke mari tu tgk entry lama tak update,bukan aper siang sibuk dengan tugas harian kt pejabat, malam pulak buat part time bakery kat rumah..memang xsempat nak update..

Apa citer korang yer..???
 
Alhamdulilah dh masuk hari ke 13 kita berpuasa..mesti sekarang nie si ibu dah mula membuat persiapan untuk anak-anak dan keluarga kan..seronoknya persiapkan persiapan untuk anak-anak kecil..

Sama seperti tahun2 sebelum nie Sal masih lagi beraya berdua dengan en suami ,sunyi mamang sunyi ada.. namun kami beruntung dapat mencurahkan dan menumpang kasih sayang dengan anak saudara, tahun nie plak ada 2 anak saudara baru yang memang akan dapat layanan special dari kami..sebenarnya xdelah special sangat pun..cuma Sal nie klu shopping mesti cari baju budak2 dulu pastu baru cari baju sendiri..

sampaikan pernah kena tegur ngan member... suruh utamakan keperluan sendiri dahulu barulah budak2 tu..tapi dah memang cara Sal macam tu nak buat macam mane kan..seronok dapat belikan baju anak saudara tu n lagi seronok bila diaorang hargai dan pakai

tak sabar nak g shopping baju baby comel2, dan yg akan menjadi tukang ikut mestilah en suami, nasib baik dia memahami..terima kasih en suami..

Alhamdulilah ,untuk bulan puasa tempahan Skalicious masih seperti biasa cuma ada masa tempahan terpaksa dihadkan..tempahan dah banyak menanti pada penghujung ramadan dan dah ramai yang book...klu yang nak buat tempahan tu cepat2 yer takut nanti Sal terpaksa tolak bila dah penuh sangat..sms/ whatsapp 017-3143218

Selamat Berpuasa semua...

Dapatkan Segera Foundation Feelvogue untuk Raya nie

 CEPAT!!!! PROMOSI
beli Foundation Feelvogue dapat Percuma 
Sponge  muka..
sementara stok masih ada
 sms/whatsapp 017-3143218-Sal
 COD Putrajaya dan Bangi
 
 Beige -untuk kulit cerah
Natural- untuk kulit sawo matang/ hitam manis

Tuesday, 1 July 2014

FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION..Hasil yang terbaik ala2 artis







Jom dapatkan FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION..!!!!

Bila wajah anda berpeluh, maka FEELVOGUE memainkan tugasnya untuk GLOWINGkan wajah anda

Rasai kesan glowing hanya dengan FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION..

Keistimewaannya:

> pengunaan tahan 3 hingga 5 bulan
> tidak melekit
> pemakaian tahan sehingga 16 jam
> sangat elok dan sekata
> anti rekahan dan glowing
> teksturnya yang ringan serta mudah dipakai pada kulit wajah
> mempunyai VITAMIN E dan SPF 30 bagi menghalang kulit terbakar   akibat terkena pancaran matahari

> hanya dengan sapuan feelvogue tak perlu make up tebal2
> mudah dicuci untuk solat




Dapatkan SEGERA dari saya agen berdaftar FV
sms/whatsapp: 017-3143218 
COD area PUTRAJAYA & BANGI 

Monday, 9 June 2014

Oat Choco Murah... CEPAT!!!!!

Mencari Oat Choco yang murah????  
Dapatkan segera dari kami..hanya RM10 satu paket.
Cepat2 sementara stok masih ada..!!!!!
boleh sms/call/whatsapps di 017-3143218



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...