Friday, 28 August 2015

Permata Hati yang Dinanti


 Lama betul tak update blog sekarang nie..sibuk sangat dengan pelbagai urusan.
 Nak perkenalkan ahli keluarga baru SKA..permata hati kami.

Hari ke-2 (Haii!!! Nama saya Khalish Aryan)
Hari Ke-22 (Rambut hensem lagi)
Hari Ke-24 (Saya dah botak)
Sebulan Lebih (Sedap sangat tido bila naik kereta )
2 Bulan lebih (Dah pandai senyum dan menyembang)

Friday, 29 May 2015

Tempahan di SKALICIOUS ENT.-sebahagian gambar tempahan






















PAVLOVA, COKLAT CHEESE RUGGED with STRAWBERY, MINI PAVLOVA, BAKED POTATO, KEK COKLAT MOIST, BANOFFE PIE, FRUIT TART, CHEESE TART & CREAM PUFF.

Monday, 12 January 2015

Entry Pertama 2015

Dah masuk setengah bulan  bagi bulan Januari tahun 2015 baru ler ader mood nak menulis..
lama betul tinggal blog tak update..bukan aper mood nak menulis tu tak mari..malas sangat, nak rehat dan tido sajer bila ader masa terluang..tak pun tak lekat kat rumah melayan  anak saudara yang dah macam2 keletahnya buatkan kami makin geram..penghibur hati huhu

cebik sebab daku saja mengusik marah dia..heheh geram jer
dan yang nie lagi sorang tapi jarang dapat jumpa sebab kat kg..

cute kan..lagi cute bila layan keletahnya bercakap, padahal baru masuk 2 tahun.

now tengah buat persiapan nak g bercuti ke Langkawi insyaallah dalam masa terdekat, sekarang duk pening nak beli aper dan buat budget..hehehe
bukan aper takut gian shopping lak nanti tapi kalau dah name perempuan kan..mestilah shopping cuma berpada2..

bisnes masih berjalan seperti biasa dan sekarang alhamdulilah dah ade pembantu yang boleh meringankan sikit tugas2 dan buat tempahan..now ader produk baru yang meletopp..

kek coklat cheese rugged yg sedapp...saiz besar

kek coklat cheese rugged saiz kecil..

Friday, 31 October 2014

Kami Menerima Tempahan Apampolkadot, Pavlova, Tart, Cream Puff

Kepada mereka yang masih tercari-cari juadah untuk dihidangkan kepada tetamu sebagai pencuci mulut bagi :
majlis sambutan hari lahir, majlis akikah/cukur jambul, majlis bertunang, majlis kenduri kahwin , potluck di pejabat ,saje2 nak makan sendiri @ nak buat doorgift 
  kami mengalu-alukan tempahan dari anda....
Setiap makanan yang di sediakan adalah homemade dan segar dari oven serta tidak mempunyai sebarang bahan pengawet.
  
bagi sebarang tempahan atau pertanyaan
      hubungi kami melalui
  sms/whatsapp : 017 3143218( Pn. Salmi) 
@ add fb: Skalicious 

Aneka tempahan:

Pavlova
Mini Pavlova
Mini Cheesecake

Kek Coklat  Moist wt Edible Image
Kek Coklat Kukus wt Strawbery
Kek Coklat Moist
Kek Coklat Moist wt Edible image
Kek Butter
Fruit Tart

Fruit Tart
Apam Ladybird

Apam Polkadot
Apam Dot wt tulisan
Banoffee Pie
Cheese Tart





Cream puff topping coklat




Baked potato/ kentang selimut
Kek Coklat doorgift
Muffin coklat n cheezy lover
Cream Puff

Hokkaido cupcakes


Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya 3 hari sebelum dr tarikh ambil...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...