Wednesday, 6 August 2014

Brownies yang Meletopp..n Super Nyummy

pada yang minat pada  Brownies boleh dapatkan segera.. 
COD di Kajang (Tesco/Giant), Bangi (UKM/Warta) dan Putrajaya (Kpdnkk,Presint 2)

CALL/SMS
017-3916372

FB
Mimie Nadya

Dazmiy'Z menghasilkan BROWNIES yang dilimpahi dengan kemewahan COKLAT yang sebenar ..Setiap gigitan BROWNIES kami , terasa Rangup diluarnya, MOIST didalam dan dimewahkan lagi dengan kekacang.Kami menggunakan bahan2 yang berkualiti bagi menghasilkan BROWNIES yang berkualiti dengan harga yang mampu dinikmati..



Tempahan untuk Rumah Terbuka

Takde masa atau tak sempat nak buat dessert / menu tambahan... Jom tempah segera dari Skalicious
sms/wasap 017-3143218 (Salmi)


















Friday, 11 July 2014

Salam Ramadan : Masih Berdua

Lama betul xupdate blog nie..maaflah kalau yang singgah ke mari tu tgk entry lama tak update,bukan aper siang sibuk dengan tugas harian kt pejabat, malam pulak buat part time bakery kat rumah..memang xsempat nak update..

Apa citer korang yer..???
 
Alhamdulilah dh masuk hari ke 13 kita berpuasa..mesti sekarang nie si ibu dah mula membuat persiapan untuk anak-anak dan keluarga kan..seronoknya persiapkan persiapan untuk anak-anak kecil..

Sama seperti tahun2 sebelum nie Sal masih lagi beraya berdua dengan en suami ,sunyi mamang sunyi ada.. namun kami beruntung dapat mencurahkan dan menumpang kasih sayang dengan anak saudara, tahun nie plak ada 2 anak saudara baru yang memang akan dapat layanan special dari kami..sebenarnya xdelah special sangat pun..cuma Sal nie klu shopping mesti cari baju budak2 dulu pastu baru cari baju sendiri..

sampaikan pernah kena tegur ngan member... suruh utamakan keperluan sendiri dahulu barulah budak2 tu..tapi dah memang cara Sal macam tu nak buat macam mane kan..seronok dapat belikan baju anak saudara tu n lagi seronok bila diaorang hargai dan pakai

tak sabar nak g shopping baju baby comel2, dan yg akan menjadi tukang ikut mestilah en suami, nasib baik dia memahami..terima kasih en suami..

Alhamdulilah ,untuk bulan puasa tempahan Skalicious masih seperti biasa cuma ada masa tempahan terpaksa dihadkan..tempahan dah banyak menanti pada penghujung ramadan dan dah ramai yang book...klu yang nak buat tempahan tu cepat2 yer takut nanti Sal terpaksa tolak bila dah penuh sangat..sms/ whatsapp 017-3143218

Selamat Berpuasa semua...

Dapatkan Segera Foundation Feelvogue untuk Raya nie

 CEPAT!!!! PROMOSI
beli Foundation Feelvogue dapat Percuma 
Sponge  muka..
sementara stok masih ada
 sms/whatsapp 017-3143218-Sal
 COD Putrajaya dan Bangi
 
 Beige -untuk kulit cerah
Natural- untuk kulit sawo matang/ hitam manis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...