Monday, 10 February 2014

Update tempahan SKAlicious

terima kasih kepada pelanggan yang memilih SKAlicious..maaflah sekarang jarang sangat dapat update tempahan terkini dari customer kat blog nie sebab sibuk menyiapkan tempahan.
 pada yang nak buat tempahan tu boleh jenguk2 ke fb SKAlicious atau 
boleh terus sms di no. 017-3143218
kami masih lagi menerima tempahan seperti biasa.
Terima Kasih banyak2 pada semua yang menyokong SKAlicious
 






Monday, 13 January 2014

Part Time for SKAlicious

Salam dah lama tak berceloteh di blog nie..

hari nie nak cerita sikit pasal perniagaan SKAlicious yang pejam cilik pejam celik dah setahun berlalu rupanya..alhamdulilah tempahan yang diterima setakat ini tak pernah putus sampai ada masa terpaksa ditolak..

Sal buat bisnes nie mulanya suka2  aje, tapi tak sangka sekarang jadi serius dan mendapat sambutan hangat dari pelanggan.

Sal sebenarnya buat bisnes nie secara part time, itu yang bila customer order Sal terpaksa tolak sebab masa Sal untuk  siapkan tempahan mereka terhad..untuk tempahan pula Sal tak suka ambil banyak2 sebab Sal nak customer Sal menikmati produk yang fresh yang mana itu agak membataskan Sal menerima tempahan yang banyak dalam satu hari..

Pernah juga tido 2 jam jer sebab nak kejar masa siapkan tempahan, penat memanglah penat tapi Alhamdulilah.. seronok bila dapat maklumbalas yang bagus dari customer yang merasai hasil air tangan Sal dan bertambah gembira  sebab dah ramai yang jadi pelanggan tetap dan promote kat kawan2 mereka..

pada yang nak cuba hasil dari SKAlicious boleh sms /whatsapp di 017 3143218 dan boleh jugak jenguk2 ke fb SKAlicious

p/s: sekarang nie kalau nak order kena order awal tau sebab takut Sal tolak tempahan anda kerana dh penuh..minggu  saja dh full..TQ ;) 

Thursday, 2 January 2014

SELAMAT TAHUN BARU 2014

Alhamdulilah..moga tahun 2014 kami dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah juga dimurahkan lagi rezeki dlm urusan biz SKAlicious, agar terus berkembang maju..n yang baik2 saja amin.

Terima juga pada yang sudi follow dan mengikut perkembangan SKA..moga tahun nie akan lebih banyak kesempatan untuk update blog..

Tuesday, 17 December 2013

Tempahan Apam Polkadot, Cheese Tart, Cream Puff, Pavlova n Mini & Red Velvet

tempahan lepas yang tak sempat di update..terima kasih kepada semua pelanggan SKAlicious, harap anda berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan kami..tq so much. untuk update terkini boleh singgah di fb SKAlicious


Si baldu Merah
apam polkadot





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...