Thursday, 24 November 2016

Tempahan Dessert by Skalicious Homemade Bakery






TEMPAHAN BOLEH DIBUAT MELALUI SMS/ WASAP KE 017-3143218
UNTUK UPDATE TEMPAHAN BOLEH SINGGAH KE INSTA or FB PAGE:

SKALICIOUS
 pelbagai lagi dessert menarik yang boleh menjadi pilihan anda











Wednesday, 25 May 2016

KEK BUAH KUKUS PUTRAJAYA

Mesti ada peminat Kek Buah Kukus yang tercari-cari kek buah kukus yang sedap dan moistkan..


Jom order dgn kami di mana kami adalah wakil agen kepada Riezthelicious yang akan memudahkan anda mendapatkan stok Kek Buah Kukus nie..

Free Delivery disediakan di Sekitar Putrajaya!!!!
Cepaaaattt sekali cuba pasti nak lagi...
sekarang ini order untuk raya pun dah berderu masuk..
cepat2 takut kehabisan stok dalam masa terdekat dan terpaksa menunggu plak nanti..

RM30 (600gm)

Hubungi kami: 017-3143218

Friday, 20 November 2015

Kami Menjual Tart Shell


Kami menjual TART SHELL untuk anda yang:

*Takde masa untuk untuk buat tart shell kerana masa terhad

*Saja nak buat makan sendiri 

*Tak pandai buat tart shell

*Nak tart shell yang ranggup dan sedap walaupun dimakan begitu sahaja

*Nak tambah pendapatan sampingan pun boleh

 * Letak apa yang tekak rasa nak makan 


 (ikut citarasa sendiri) ..nk buat cheese tart, fruit tart, coklat tart dan sebagainya

 lepas tu makan je, SENANGKAN !! 

  Kalau ikutkan memang memerlukan masa untuk membuat kulit tart ni, lebih-lebih lagi semua nya manual. namun kami masih selesa gunakan cara manual, tanpa bantuan mesin membuat kulit tart.

  Tidak perlu susah membuatnye sendiri tapi dapatkan terus kulit tart/tart shell di Skalicious


Tempah segera.

Size: 5.25cm
50pcs sebekas
Harga: RM22/bekas

wasap /sms 017-3143218 untuk pertanyaan
Lokasi:Putrajaya


* simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

* menggunakan buttercup bagi hasil yang terbaik..ranggup dan sedap
* nak order banyak2 kita boleh bincang lain.



Tuesday, 13 October 2015

NEW!!! KEYLIME PIE @ KEYLIME TART


Produk baru di Skalicious KEYLIME PIE @ KEYLIME TART

rasanya masam manis..manis masam..
(respon customer best dan tak muak)

 untuk tempahan boleh sms/wasap kami 017-3143218





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...