Friday, 20 November 2015

Kami Menjual Tart Shell


Kami menjual TART SHELL untuk anda yang:

*Takde masa untuk untuk buat tart shell kerana masa terhad

*Saja nak buat makan sendiri 

*Tak pandai buat tart shell

*Nak tart shell yang ranggup dan sedap walaupun dimakan begitu sahaja

*Nak tambah pendapatan sampingan pun boleh

 * Letak apa yang tekak rasa nak makan 


 (ikut citarasa sendiri) ..nk buat cheese tart, fruit tart, coklat tart dan sebagainya

 lepas tu makan je, SENANGKAN !! 

  Kalau ikutkan memang memerlukan masa untuk membuat kulit tart ni, lebih-lebih lagi semua nya manual. namun kami masih selesa gunakan cara manual, tanpa bantuan mesin membuat kulit tart.

  Tidak perlu susah membuatnye sendiri tapi dapatkan terus kulit tart/tart shell di Skalicious


Tempah segera.

Size: 5.25cm
50pcs sebekas
Harga: RM22/bekas

wasap /sms 017-3143218 untuk pertanyaan
Lokasi:Putrajaya


* simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

* menggunakan buttercup bagi hasil yang terbaik..ranggup dan sedap
* nak order banyak2 kita boleh bincang lain.



2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...