Friday, 22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

 
Mak Dara  menganjurkan 
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER
KLIK SINI  BICARA MAK DARA

Syaratnya senang saja:

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
sudah follow dan sentiasa follow..siap ada dalam senarai bloglist lagi...

2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
sudah buat jugak..ini dia
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
telah dimasukkan dan dah linkkan pun

4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.

5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. (Dan mereka harus tahu akan GA ini)
 saya tag Zana , Syuhada , Zarena , Cinta & Kak Zurina..
kalau lebih takper kan Mak Dara...hehee over

6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen di bawah ya..
dah selesai tinggalkan URL

Giveaway ini terbuka kepada semua rakan blogger (termasuk para penaja).Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada 31hb Mac 2013.

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
60 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara
apalagi jangan lepaskan peluang keemasan ini, 
JOM KITA SAMA2 REBUT!!!!

28 comments:

  1. Salam..diana pun join segmen yang sama..best of luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  2. wah nama ena sudah di tag
    mcm best jea hadiah2 dia
    best best nak join la

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  4. Singgah dari GA yg sama..Good luck dear ^_______^
    Btw, follow u dear..

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. #295

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
  8. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. dri segmen yg sama..done follow you..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal, dari segmen sama dan terus follow blog anda...

    http://babaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. segmen yg sama gak.. ^_^

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. Jalan-jalan sini :)
    Dari segmen Mak Dara jugak.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen ...and done follow u... please follow me back.

    http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_864.html

    ReplyDelete
  17. Assalammualikum...

    Saya datang dari segmen yang sama, if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  18. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  19. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  20. hai.nida dtg dri segmen.....
    gudluck&selamat bersegmen...

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  22. Blogwalking sini
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  23. BW di sini dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    ReplyDelete
  24. Follow sini..
    all the best!!..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  25. salam... saya pon join jugak.. slamat ya :)http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  26. Aida datang terjah peserta GA Mak Dara :) salam kenal.. #317

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  27. Jangan lupa PM kt fan page mohd ridzwan [dot] com yer...alamat dan full name. Tahniah kerana menang dalam GA mak dara. I'm your gift sponsor...Congrates!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...