Posts

Showing posts from July, 2014

Salam Ramadan : Masih Berdua

Lama betul xupdate blog nie..maaflah kalau yang singgah ke mari tu tgk entry lama tak update,bukan aper siang sibuk dengan tugas harian kt pejabat, malam pulak buat part time bakery kat rumah..memang xsempat nak update..

Apa citer korang yer..???

Alhamdulilah dh masuk hari ke 13 kita berpuasa..mesti sekarang nie si ibu dah mula membuat persiapan untuk anak-anak dan keluarga kan..seronoknya persiapkan persiapan untuk anak-anak kecil..
Sama seperti tahun2 sebelum nie Sal masih lagi beraya berdua dengan en suami ,sunyi mamang sunyi ada.. namun kami beruntung dapat mencurahkan dan menumpang kasih sayang dengan anak saudara, tahun nie plak ada 2 anak saudara baru yang memang akan dapat layanan special dari kami..sebenarnya xdelah special sangat pun..cuma Sal nie klu shopping mesti cari baju budak2 dulu pastu baru cari baju sendiri..
sampaikan pernah kena tegur ngan member... suruh utamakan keperluan sendiri dahulu barulah budak2 tu..tapi dah memang cara Sal macam tu nak buat macam mane kan..se…

Dapatkan Segera Foundation Feelvogue untuk Raya nie

Image
CEPAT!!!! PROMOSI beli Foundation Feelvogue dapatPercuma  Sponge  muka.. sementara stok masih ada sms/whatsapp 017-3143218-Sal  COD Putrajaya dan Bangi  Beige -untuk kulit cerah Natural- untuk kulit sawo matang/ hitam manis
Sponge Muka yang akan mempercepatkan lagi pemakaian FV

FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION..Hasil yang terbaik ala2 artis

Image
Jom dapatkan FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION..!!!!

Bila wajah anda berpeluh, maka FEELVOGUE memainkan tugasnya untuk GLOWINGkan wajah anda

Rasai kesan glowing hanya dengan FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION..

Keistimewaannya:

> pengunaan tahan 3 hingga 5 bulan
> tidak melekit
> pemakaian tahan sehingga 16 jam
> sangat elok dan sekata
> anti rekahan dan glowing
> teksturnya yang ringan serta mudah dipakai pada kulit wajah
> mempunyai VITAMIN E dan SPF 30 bagi menghalang kulit terbakar   akibat terkena pancaran matahari
> hanya dengan sapuan feelvogue tak perlu make up tebal2
> mudah dicuci untuk solat



Dapatkan SEGERA dari saya agen berdaftar FV sms/whatsapp: 017-3143218 
COD area PUTRAJAYA & BANGI