Friday, 11 July 2014

Salam Ramadan : Masih Berdua

Lama betul xupdate blog nie..maaflah kalau yang singgah ke mari tu tgk entry lama tak update,bukan aper siang sibuk dengan tugas harian kt pejabat, malam pulak buat part time bakery kat rumah..memang xsempat nak update..

Apa citer korang yer..???
 
Alhamdulilah dh masuk hari ke 13 kita berpuasa..mesti sekarang nie si ibu dah mula membuat persiapan untuk anak-anak dan keluarga kan..seronoknya persiapkan persiapan untuk anak-anak kecil..

Sama seperti tahun2 sebelum nie Sal masih lagi beraya berdua dengan en suami ,sunyi mamang sunyi ada.. namun kami beruntung dapat mencurahkan dan menumpang kasih sayang dengan anak saudara, tahun nie plak ada 2 anak saudara baru yang memang akan dapat layanan special dari kami..sebenarnya xdelah special sangat pun..cuma Sal nie klu shopping mesti cari baju budak2 dulu pastu baru cari baju sendiri..

sampaikan pernah kena tegur ngan member... suruh utamakan keperluan sendiri dahulu barulah budak2 tu..tapi dah memang cara Sal macam tu nak buat macam mane kan..seronok dapat belikan baju anak saudara tu n lagi seronok bila diaorang hargai dan pakai

tak sabar nak g shopping baju baby comel2, dan yg akan menjadi tukang ikut mestilah en suami, nasib baik dia memahami..terima kasih en suami..

Alhamdulilah ,untuk bulan puasa tempahan Skalicious masih seperti biasa cuma ada masa tempahan terpaksa dihadkan..tempahan dah banyak menanti pada penghujung ramadan dan dah ramai yang book...klu yang nak buat tempahan tu cepat2 yer takut nanti Sal terpaksa tolak bila dah penuh sangat..sms/ whatsapp 017-3143218

Selamat Berpuasa semua...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...