Friday, 15 March 2013

Candle Light Dinner : PADI HOUSE

Candle Light Dinner lah sanggatt..sebenarnya makan malam biasa jer cuma istimewanya tempat makan tak pernah pergi dan makan makanan yang tak pernah makan.. konon2 nak sambut ulangtahun perkahwinan ler...

oleh kerana plan saat2 akhir jadi kami pilih makan kat Restoran Padi House, Cyberjaya..nak mencari pun agak sesat sebab kami hanya berpandukan bangunan Maybank (main agak2 sebab tengok dlm blog orang) ,rupanya salah.. bangunan Maybank kat Prima Avenue yang betulnya.. tempatnya kat Prima 3, belakang Tokio Cafe ...Restoran nie berkonsepkan Traditional Authentic Flavour..

alamat nak ke mari, harap tak sesat macam kami
hadapan restoran
dalam restoran..berkonsepkan terbuka..kami amik part hujung sekali
Fresh Orange, untuk daku &
Honey Lemon, untuk en hubby
appertizer kami,  Mexican Beef Taco..
ingatkan datang 1 rupanya 2 keping, dah ler besar tapak tangan..
pilihan en hubby Padi House Chicken Chop Rice
sedap jugak ayamnya..
daku plak, Golden Fish Finger Rice..sedappp ranggup,
terasa isi ikannya
pencuci mulut kami pilih Banana Bowl..
nyummy ader whip krim, coklat, kacang, vanila aiskrim dan potongan pisang

memang puas hati dan sangat mengenyangkan..boleh datang lagi lepas nie...
Thanks En hubby sebab belanja dan melayan tekak wifenya yang demand nie..hehehe 


Fresh Orange & Honey Lemon : RM 4.50 & RM 4.20
Mexican Beef Taco : RM 8.90
Padi House Chicken Chop Rice : RM 8.50
Golden Fish Finger Rice : RM 8.90
Banana Bowl : RM 5.90

TOTAL: RM 45.40 (termasuk Govt tax & Serv Charge)

***mulanya nak cari restoran untuk candle light dinner tapi tak sempat last minute punya plan dan harga pulak boleh tahan mahal...kalau nak tahun depan kena kumpul duit tabung dan plan awal2..(itu pesan en hubby..;P)

6 comments:

  1. sekali sekala nak merasa mkn tempat mhl apa salahnya kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun tapi en hubby tak kisah juga...yang berkira dan kodukut Sal sendiri sebenarnya..hehee

      Delete
  2. Menu-menu nampak sedap.. Terliur kami dibuatnya.

    ReplyDelete
  3. banana bowl tu..sedappnyerrr..!!!

    ReplyDelete
  4. tiba2 perut terasa lapar...menunya mengancam btul...:)

    ReplyDelete
  5. kat galeria presint3 tu pon ade juga padi ni.. :)

    try kitchen village.kat sblh je maybank cyber ni.sdap jugak.xpon serai kat shaftbury cyberjaya.tgkat 3.nyonya valley kat cyberview garden pon sedap.cyberjaya mmg heaven makanan mahal2.tp semua sedap bkualiti..hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...