Wednesday, 11 July 2012

WOWWW 1001 GIVEAWAY... HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!!!!

Koleksi1001Resepi  
salam semua..
 SKA sangat2 teruja nak join Giveaway kali nie 
 maunya tidak.. 
hadiah yang sangat2 menarik ditawarkan
kalau sape2 nak join  dan nak tahu lebih lanjut syarat2nya boleh jenguk 
di koleksi1001resepi 
serius  SKA sangat2 teruja dengan hadiah yang ditawarkan...
membuatkan SKA tak tentu arah..dan berharap sangat2 jadi salah seorang pemenang
kalau korang tengok pun mesti korang akan turut berminat nak sertai GA nie..
ape lagi jom kita pakat ramai2 serta GA kali nie..
manelah tau ader rezeki terselit...tapi kalau korang tak nak join pun takper..
tapi tolonglah SKA untuk tersenarai dalam 10 orang pemenang GA nie
senang saja korang perlu klik link INI


harap korang semua sudi beri sokongan pada SKA..tq

17 comments:

  1. ok done Sal.. kak dah klik link tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. Just cllik je eh SKA? K done click hihihi

    ReplyDelete
  3. Salam cayangg okay akak dah klik dah.. muahzz nanti kalau dapat hadiah bagi suku tau hehhee.. good luck!

    ReplyDelete
  4. bestnya hadiah dari kak ida tu kan

    tentu tertunai hasrat dihati dah jumpa shahriah tu kan..

    ooo kamu ambik gak tempahan palova rupanya..

    ReplyDelete
  5. terima kasih semua..harap sangat berjaya..

    ReplyDelete
  6. zana dah click! gud luck my dear!

    ReplyDelete
  7. salam salmi,
    terima kasih kerana join GA kkida...disini kkida ingin jemput salmi ke majlis makan-makan GA yang akan kkida adakan di restoran rebung minggu depan 14 july...harap boleh hadir ye...jemputan untuk dua orang...please confirm dengan kkida secepat mungkin...thanks...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah,angan2 menjadi kenyataan..syukur sangat2
      terima kasih kkida..

      Delete
  8. kita jumpa disana..insyaAllah...

    ReplyDelete
  9. Jumpa akak dekat sana~~~wee. (^________________^) Kita follow sini.

    ReplyDelete
  10. Salmi, nnt kita jumpa kat sana yer....

    ReplyDelete
  11. Tahniah.. nanti kita jumpa di sana.. ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah jugak..insyaallah, kita jumpa di sana nanti

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...