Tuesday, 10 July 2012

Bersantai di Sg.Congkak

daku dan en hubby jarang lekat duk kat rumah..
hujung minggu mesti ader tempat nak di tuju,
kalau tak jenjalan lepak2 ,mesti g cari barang..
maklumlah masih berdua..
daku dan hubby sebenarnya plan nak ke Janda Baik
tapi oleh kerana chalet kebanyakkan telah penuh disewa
jadi kami tukar plan ke Sg. Congkak pulak..

mulanya nak sewa pondok nie..tapi penuh
tak susah nak ke sini jumpa jer simpang ke sg. congkak 
terus je masuk dalam sampai jumpa ini
kami masuk dalam sini, bayar seorang RM1,



tu pondok yang kami duduk, malas nk masuk dlm jauh nak bawak barang yang banyak
airnya masih lagi jernih dan tersangatlah sejuk
tu "Boss'"tengah survey tempat nak bersantai
sarapan beli bungkus satu kongsi berdua
 bbq time!!!!
hidangan ringkas tgh hari, siap ader strawbery
masak dari rumah..simple
ada 2 perapan yang hubby buat, satu rosemary dan satu lagi guna sos
licin abis..masa en.hubby membakor pun dah ngap 2 3 ketui..
lepas makan SKA terus terjun dalam sungai yang sejukkk
elok2 tengah berendam terdengar guruh di langit..
ape lagi naik ler kemas2 barang, terus balik..
aper pun memang besttt..balik umah sambung tido..zzzZZZZZ


1 comment:

  1. air terjun janda baik best gile..sejuk tahap gaban..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...