Wednesday, 4 July 2012

Maggie Goreng ++++

Makan malam segera..
maklumlah duduk berdua ajerkan 
jadi menu ringkas makan malam macam nie pun dah sedap..
kalau macam nie mesti hancuskan diet ku..
tak lah daku wat untuk en.hubby jer
tapi en.hubby akan wat macam2 cara untuk daku makan jugak walaupun skit
yelah katenya dah masak makan lah skit..
itu yang daku merasa gak sesuap dua..
tengah semangat nak berdiet nie..wajib diteruskan

mudah dan cepat
bersepah2, tapi sedapppp...
ini dier banyak paket lagi..
kalau nak dapat resepi yang istimewa atau nak tukar menu harian dalam masakkan boleh 
jengah di SINI

11 comments:

  1. SKA cayangg memang maggie ler yang simple dan best... nak2 kalau maggie goreng kak sha suka sangat.. walau simple macam mana pun kalau dah malas hehee.. main pakai rendam je... dik diet ke?? kisahnya... adik try minum madu apple cider... satu sudu besar bancuh dengan satu litre air masak... hasil memang best! nanti kak sha share di blogs.. entah bilalah agaknya tu hehehhe

    ReplyDelete
  2. Ska, akak pun suka makan Maggie brand, tak mo brand lain... iklan smalam, beria toink2 bagai... tak minat langsung...hahaha.. mesti rase cam makan getah kan.. tgk tak iklan mee maggi VitS? hahhaa... tak menarik minat kan...

    ReplyDelete
  3. hai sal...sedapnya nampak...da lama chinta x makan maggi goreng...nak ckit..

    ReplyDelete
  4. K.SHA: huhuhu memang tengah berdiet ..akak share tau, saya tunggu
    EMME: a'ah macam maner cuba mee segera yang lain pun tetap ngan maggie nie..
    Chinta: xboleh, chinta kena makan makanan yang berkhasiat jer tau

    ReplyDelete
  5. fuhhh sodapppppnya...mlm mkn meggi goreng..selalu jugak masak mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  6. perut terus bunyi kruk..kruk..bila tgk pic naggi goreng ni...sedapnye

    ReplyDelete
  7. Adoi sal sedapnyaaaa!. nasib baik kita puasa hari ini.kalau tak dah lama i singgah ofis sal..hehehe

    ReplyDelete
  8. Tak ternampak pula maggi ni masa shopping barang dapur hari tu.. Nampak sangat menyelerakan.

    ReplyDelete
  9. t'liur dh nih! nk tisuuuuuuuuuu.........!!! hu3..

    ReplyDelete
  10. ada yg kome maggie toin toin....hehehe....meggie vits kot....saya pulak suka try pelbagai mee meggie...nasibla kan, kalo yg ditry tu x best....tapi brand maggie gak yg menjadi pujaan hati.....kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...