Saturday, 7 July 2012

Itu Baru Selonggok...

Entry nie lambat sikit keluarnya sebab tggu gambar dari hp en.hubby..SORRY
minggu lepas balik kg jenguk mak mertua tak sihat
balik tu pun xde plan aper..
jadi hubby dan adik iparnya telah ke jerantut untuk hunting barang lama
hasilnya tu diaorang dapat selonggok creamer dan sugar pot dari nescafe, juga mug dari milo
suka sangat2 en hubby ku..makin bertambah ler koleksi nyer..
adik ipar hubby kata nak jual sebahagian creamer dan sugar pot yang ada....
yelah banyak2 wat per kan..tapi hubby tak mau..katanya "SAYANG WOOOOO....."
kita tggu jelah kot2 hatinya berubah nanti yer..

ini dia selonggok

suka bekas krimer dan gula, comel..

macam2 bentuk


16 comments:

  1. kekda..ini lah kalau dah minat aper pun simpan dan kumpul...

    ReplyDelete
  2. waa..byknye...comey2 plak tu..;)

    ReplyDelete
  3. Ida pelik! Kenapa dia minta kumpul cawam cawam ni ye? hihi.. Pelik benor minatnya... hehehhee

    ReplyDelete
  4. Byknya cawan milo dan nescafe nie...

    ReplyDelete
  5. anna: memang comey..tq2
    eida:ini minat untuk buat simpanan koleksi

    ReplyDelete
  6. eh baru prasan, i kenal la puan eida tu..hihi..

    ReplyDelete
  7. hu! rembatan kencang, sambaran helang! syabas!

    ReplyDelete
  8. apa kata buat GA n bg hadiah mug milo nih...hehehe

    ReplyDelete
  9. pergh.. memang terbaik punya buruan.. kalau la saya duk jerantut.. saya pun x kan lepaskan peluang ni.. syabas..

    ReplyDelete
  10. banyak nye ..dan comel la bekas krimer ngan gule tu ..comel sangat ...

    ReplyDelete
  11. nak cawan nescafe~~~~~~~~huhuhu.

    ReplyDelete
  12. mak aihh!! banyaknyaaaa! ni bole buat hadiah giveaway ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. iaryylr: itu helang belaan punya..hehehee
    Pink: nanti kita cuba pujuk tuan empunya yer..kalu dia bagi kita On...
    edilelly: memang terbaik..hehehe
    shazrina: memang come2 belake
    suzlin: cawan tak banyak lh yang

    ReplyDelete
  14. cheetah: nanti kena tanya en.hubby dulu.."itu harta hubbyku yang punya"(tone dialog citer ahmad albab..hehehee)

    ReplyDelete
  15. xde la kak.. gurau je.hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...