Wednesday, 18 July 2012

1001..Kenangan Bersama Hadiah

seperti yang dijanjikan inilah hadiah yang setambun yang  daku terima dari Kkida Koleksi1001Resepi dan pihak penaja iaitu MyChef dan juga Baba's
pada yang baru singgah sini nak tahu hadiah nie datangnya dari mana boleh jengok di entry  Part 1 Part 2

itu dia setambun hadiah yang kami bawa pulang
ini stok bulan puasa, dah cuba satu lauk, sedappp..
tunggu dalam entry seterusnya yer..
maklumat lanjut mengenai produk ini boleh klik SINI
hadiah dari Kkida, 
jenama Tupperware tau (mahal tu)
produk tajaan Baba's
terima kasih Kak Sari
  
seronok sangat2 bila ingat kembali kenangan pada malam tu, lepas nie makin banyaklah GA yang akan SKA akan sertai.. jangan marah tau, Jom kita sama2 sertai GA terbaru dari K.Shahriah peserta MasterChef Musim Pertama di SINI

12 comments:

  1. byknya hadiah..mmg best giler kan..tak penah mng hadiah byk camnie..

    ReplyDelete
  2. Elehhhh, kita pun dpt lah. Hahaha, jgn marah ye salmi, kzefa gurau2 je.. :-)

    ReplyDelete
  3. alah syuhada pun sama dapat,
    k.zefa, tak marah pun memang sama2 dapat ;)

    ReplyDelete
  4. pengalaman pertama saya masuk GA, memang terasa2 kemeriahannya.. oo, orang Pahang rupanya Sal.. kira pelanduk berupa2 la ni.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tersangat meriahnyer.. tak pelah akak senang nak ingat muka kami..

      Delete
  5. Salam. Hi Salmi.. Memang tak sangka kan, kita akan terima hadiah sebanyak ini.. Kak Nur bukan setakat tambah kenalan malah kita berpeluang beramah mesra dengan chef2 terkenal tanah air.

    GA Kak Ida memang yang terbaik!!! Tak rugi masuk dan bersyukur sangat sebab terpilih untuk hadir malam tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat terbaik..dan tumpang popular kejap..hehehee

      Delete
  6. banyaknya dia dpt..tahniah lah yer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak..jom join GA terbaru dari Shahriah Abdulah peserta MasterChef musim pertama..manae tau ader rezeki dapat hadiah jugak, banyak tu

      Delete
  7. Banyak kan hadiah kita semua dapat.. :)

    ReplyDelete
  8. lps ni kita gather raya lak, pot luck, venue sapa nk volunteer hehe

    ReplyDelete
  9. nak join..bagitau yer kalau nak buat, saya orang yang pertama

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...