Friday, 13 July 2012

PortLuck Pagi

makan lagi..rajin sungguh buat makan2 nyer
macam maner nak diet kalu asyik makan sedap ajer tiap2 hari
sekali sekala kalau satu opis pakat masak memang banyak ler..
termasuk boss sekali..banyak sangat lauk dan sayur..
bersusun panjang menunya
rendang ayam..
sambal ayam 
kerabu jantung
bihun sup nie anak dara yang wat
ini dari anak teruna..beli ajer
ini campur ader yang dari air tangan mak dara dan anak dara
roti sosej bersama cheese(anak dara yg buat nie, cepat jer licin)
sedap sangat cepat abis tinggal kotak
terselit gak kek campak2 jer
sebenarnya banyak lagi menu yang tak sempat nak snap gambar antaranya sup tulang, daging masak kicap, roti canai, sayur campur, kobis masak lemak, bihun goreng, nugget, sambal kentang, dan lain2 yang tak ingat dah..
kita orang melayan sampai kekenyangan tersandar
terima kasih semua yang sudi next time kita buat lagi yer
memang bestt semuanya..

6 comments:

  1. sedapnye rendang ayam tu.....my feveret..;)

    ReplyDelete
  2. uihhhh bestnya....makan makan smpai kembung perut gtu haha...

    ReplyDelete
  3. Semuanya sedap2 menu yg dibawa.

    ReplyDelete
  4. sama la ngan office chinta asyik buat makan je..sedap2 lak2..heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...