Tuesday, 3 July 2012

Nak Menaikkan Traffic Blog




macam mana agaknya nak naikkan traffic blog kita..
jenuh jugak yer tapi baru2 nie setelah SKA join blog INI
ternyata ramai gak yang sudi menjengah ke mari..
tersenyum sendiri SKA biler tengok dah meningkat bilangan rakan2
yang sudi menjenggah ke rumah  SKA nie
pada kawan2 yang baru  berblogging  macam SKA nie, meh pakat kita jenguk kat SINI

*terima kasih pada blogger semua yang sudi menyokong SKA yang baru setahun jagung nie..
duit tabung dari Nuffnang dah bertambah sikit demi sedekit, happy sangat  :)

4 comments:

  1. hye Salmi... mmg la nak kejar traffic, tapi sayanye nuffnang account tak leh buka.. malas nak report, biarin aja begitu, heeee~

    ReplyDelete
  2. ooo yeke... bestnya macam tu.. :-)

    moga akak terus suksess :-)

    ReplyDelete
  3. Semoga makin suksess Salmi....

    ReplyDelete
  4. tq..harap juga ianya berterusan..dan semangat berblogging tak merudum..sekarang nie tengah kejar untuk BE

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...