Friday, 20 July 2012

Menang GA dari Kak Ina KL

yeeehhh  daku antara pemenang yang tersenarai di blog Kak Ina KL
syok sangat hadiah yang diterima adalah wang tunai ( kak ina dah transfer dah) bersama keychain..
memang makin bersemangat daku menyertai pertandingan dan GA sekarang nie..
sebabnya daku rasa seronok pulak, lagi satu dapat memanjangkan hubungan sesama blogger yang lain
rakan2 yang bukan blogger jugak dah mula tertarik bila melihat daku dah mula terima banyak hadiah
dan join aktiviti bersama blogger..


kepada sesiapa nak join GA terbaru boleh singgah di blog Shahriah Abdullah Peserta MasterChef musim pertama hadiahnya sangat banyak dan menarik, rugi kalau tak join...


'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'





8 comments:

  1. Tahniah adikku Salmi!! cayalah.. yang peting kena rajin dan tak mudah jemu.. perghhh akak pun tak boleh jadi macam Sal rajin benor hehe.. ni anjurkan kuiz terkumpul ni pun dah semput dah ni.. hehhee.. pstt hadiah baru dah masuk lagi.. :) good luck!

    ReplyDelete
  2. tq kak sha..cian kat akak, slow2 kak..jangan laju2 sangat nanti kitaorang tak sempat kejar

    ReplyDelete
  3. thniah kak salmi..syu pon nak join jgk lah GA tu..cam bes je kan..

    ReplyDelete
  4. terima kasih...a'ah banyak hadiah menarik kita join sama2 lagi..kumpul hadiah banyak2

    ReplyDelete
  5. terima kasih..kzefa pun aper kurang nyer, menang dari majalah lagi tu.. ;)

    ReplyDelete
  6. wahh...bestnyerrr...congrats!!!

    ReplyDelete
  7. congrats nk join tp mcm x faham sgt nk kena buat tuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...