Monday, 23 July 2012

Menu Sahur dan Berbuka

eehh... bukan daku yang nak kongsi menu sahur dan berbuka
cuma daku nak kongsi antara blog masakan yang boleh korang singgah dan jengok
baru awal ramadhan tapi kepala dah pening memikirkan menu aper yang nak di masak untuk  keluarga
yelah mesti kita nak masak menu yang istimewa untuk berbuka nantikan 
aper kata kita jengok ke blog masak-masak di bawah nie..
mungkin banyak idea baru yang boleh di cuba sepanjang bulan ramadhan nie.. 
(ini sebahagian blogger masakan yang terkenal)

Kredit pic to K.Shahriah Abdullah peserta MasterChef musim pertama



Kredit pic to Mat Gebu, Dapur Tanpa Sempadan



Kredit pic to Kkida




Kredit pic to K. Azlita Aziz



10 comments:

  1. As'kum dik wahhh cara tu cara... hehehe.. selamat berpuasa.. akak jadi turun kl khamis ni... nak jumpa ke?? akak turun sekejap je..:)

    ReplyDelete
  2. Ida pun salu masuk blog diaorang!! hehhhe~~

    ReplyDelete
  3. w'salam..selamat berpuasa jugak pada k.Sha dan family

    ReplyDelete
  4. sal pun rajin bila dah takde idea nak masak aper singgah le ke blog mereka..boleh dikatakan hari2 wajib

    ReplyDelete
  5. ohh..nak try jugalah tengok blog tu. harap2 lepasni saya berjaya masak sesuatu yang boleh membanggakan diri sendiri..hehehe

    ReplyDelete
  6. boleh ler hantar rumah kita skit..

    ReplyDelete
  7. mmg blog fav utk cari resepi best best :))

    ReplyDelete
  8. mana gambar blog kita, ekekekeke...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...