Tuesday, 17 July 2012

1001 Kenangan Yang Terindah..Part 1


debaran dihati kian terasa
hari yang dinanti telah pun tiba
berbagai persoalan yang wujud di minda
ingin melalui detik yang sangat istimewa
(ini perasaan sebelum majlis)

wahh..berpantun pulak daku nie
alhamdulilah selesai sudah majlis gilang gemilang 
WOWWW 1001 GIVEAWAY  pada malam 14 Julai 2012
majlis dianjurkan oleh Kkida dan keluarga, majlis turut ditaja oleh  MyChef 
bersama Chef Dato' Ismail di Restoran Rebung juga pihak Baba's..
syukur semuanya berjalan dengan lancar,
mereka yang hadir pada malam itu semuanya tersenyum gembira
seronok dapat berkenalan dengan Kkida yang baik hati dan sangat ramah orangnya
pulak tu berjumpa dengan chef2 yang terkenal lagi.. antaranya Chef Dr. Ezani, Chef Zam,Chef Florence dan Chef  Dato' Ismail yang sangat sporting semuanya...
dapat berjumpa dengan blogger2 yang sangat sweet (macam2 dibualkan, dan berkongsi cerita dalam dunia sebagai blogger)
walaupun pertama kali bertemu macam sudah berkenalan lama.
juga bertuah dapat berjumpa dengan blogger lelaki yang popular iaitu Broframestone & Ariffshah yang sudi berkongsi tips.. 


pendek dan panjang kata, memang sangat2 seronoklah 
rasanya ini adalah GA yang terhebat pernah dianjurkan
hadiah yang diterima cukup bermakna buat kami semua,
terasa sangat-sangat berbaloi dapat sertai GA nie,
walaupun pada mulanya daku rasakan tiada peluang untuk menang
tapi atas dorongan dari Kkida sendiri akhirnya....siapa tahukan..., 
Thanks Kkida
bila teringat kembali malam itu membuatkan daku tersenyum sendiri, en.hubby pun turut sama gembira
memang 1001 kenangan terindah yang dapat kami semua rasai
kita layan sebahagian gambar sekitar majlis ok..

jom singgah sini sebentar..
boleh menjadi tempat pilihan untuk berbuka puasa nanti 
makan jangan tak makan
memang best sangat2, terutama daging salai lemak cili api..
makanan memang banyak, pilih saja...

(hubby ajak datang lagi, seronok2 orang belanja..hehehee)

macam2 ada..
orang kuat MyChef Encik Fairuz..,terima kasih
chef Dato' Ismail sedang promosikan buffet ramadhan
 di restoran rebung miliknya..(jom kita pakat berbuka di sana)
inilah  KKida (berbaju hitam)
nak tengok lagi gambar sekitar majlis dan setambun hadiah yang kami dapat??? tungguuu next episod ok
terima kasih...c u

14 comments:

  1. Perghh...gambar semua cantik sangat Salmi... Segannya akak nak tepek gambar akak...

    ReplyDelete
  2. tak kisah kak, janji kita semua happy, tggu next episod tau ader gambar akakku yang cantik nie

    ReplyDelete
  3. Hoho.. Best gambar dia pakai kamera mantap.. :-)

    ReplyDelete
  4. wah sedap2 je nampak...tapi jauhnya la aihh

    ReplyDelete
  5. k.zefa: gambar akak pun cantik jugak
    k.sha: memang best, sayang akak tak dapat datang, kalau tak lagi the best..

    ReplyDelete
  6. chinta: tak jauh sangat lah, tapi makanan memang terbaik, santan ,bawang, garam semua cukup terasa..

    ReplyDelete
  7. Kita tak ada kamera (T_____________T)"

    ReplyDelete
  8. Memang kenangan yang terindah sangat.. :)

    ReplyDelete
  9. suzlin..tak per boleh tengok kat sini..

    ReplyDelete
  10. wawawawa.......... pinjam gambar ;p

    ReplyDelete
  11. kak su ingat salmi wartawan cover mag mane sbb npk pro gan camera nyer, nice photos nice n3 dear

    ReplyDelete
  12. tak de maknenye kak.. saya pun bukan pandai, tangkap jer gambar selagi tak penuh memori kad tu..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...