Tuesday, 26 March 2013

Tempahan Coklat Fountain

takde idea nak memeriah majlis
atau
masih tercari2  Coklat Fountain???
boleh buat tempahan  dengan EIDA
ada beberapa pakej menarik yang ditawarkan..jom kita tengok







Pakej Sewa RM150
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Kasih RM200 (50pax - 100pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
500 gram marshmallow
500 gram biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Rindu RM350 (100pax - 200pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
3 kg Chocolate
1 kg mix fruit -- strawberry & anggur
1 kg marshmallow
1 kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Sayang RM500  (200pax - 400pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
4kg Chocolate
2kg mix fruit -- strawberry & anggur
2kg marshmallow
2kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 30pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Cinta RM800  (400pax - 700pax)  **selalunya untuk wedding
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
6kg Chocolate
4kg mix fruit -- strawberry & anggur
3kg marshmallow
3kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 100pcs
100 stick donut
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Pembantu untuk menjaga booth
Simple deco mengikut tema perkahwinan


Untuk tempahan boleh melalui email Eida 

 : iedand23@gmail.com
Call/SMS/WhatApps  012-2334792 (Eida)
Blog : http://msieda.blogspot.com/

(daku pun berhajat nak cuba Coklat Fountain nie
tapi buat masa nie tak plan nak buat majlis apa)

p/s: Zana , Sal copy info dari zana yer...tq

5 comments:

  1. salam kenall...


    thanks sudi tinggalkan link..

    macam nak sewa je chocolate fountain tu. tapi bila tgk nak kena pulangkan tu yang tak sanggup..

    ReplyDelete
  2. wah...menarik ni...boleh ler nanti kalau nak wat apa2 majlis sewa... thanks for sharing...

    ReplyDelete
  3. Best.. Kalau g mana2 kenduri yg sediakan ni.. mesti asyik ngadap dok ulang alik ngan coklat nih.. hehehe :)

    ReplyDelete
  4. heiiiiiiiiiii..apesal ida taktahu SAL duk share pasal CF ida ni.. Tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. Terharuuuuuuuuuuuuuuu . ;))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...