Tuesday, 9 April 2013

Tempahan Pavlova

sisi tepi pavlova
sisi atas pavlova
siap dalam kotak, tempahan untuk Nina,Bangi .. katanya" family semua puji sedap"..tq


2 set cream puff untuk Nina juga
tempahan kedua dari Azilah Presint 18

tempahan dari kak Zahwati, Seri Kembangan..msg dari kak Zahwati"Puas hati sangat..buah tu buat terliur..ank2 cuit buah, krim..tersedar kul 2 pagi akak ngaapp..good luck n all the best.." tq kak, senyum lebor daku

cheese kek tempahan dari Aisyah, Puchong
cheese kek dalam kotak
mini pavlova tempahan dari Aisyah juga
mini pavlova
terima kasih pada semua yang sudi tempah dengan Sal..anda puas hati saya senang hati.. ;)

22 comments:

  1. Eh..sal ada buat mini pavlova yer.. alahai..nak la tempah..hikhik..

    ReplyDelete
  2. canteknye.. sedap2 belaka.. mini pavlova tu lagi best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. kak, nk tnya yg mini pavlova tu bole buat delivery ke?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pos tidaklah yang..klau by hand insyallah..

      Delete
  4. tu dia...pavlova dia tak kedekut buah2an laa..sampai tak nampak langsung krimnya..

    ReplyDelete
  5. sedappnyerrrr...indah jamuan mata ni..jamuan tekak lg sedapp ni

    ReplyDelete
  6. cheese cake & cream puff... fav sy tu.... meleleh air liur da ni hu3...

    ReplyDelete
  7. Kalau M dok area sana sure M dah tempah tau pavlova tu...tak menahan tengok dar kejauhan ni

    ReplyDelete
  8. Sedapnya pavlova tu. Cheese cake pon sedap. Terliur nih. Terbayang pavlova serai yg mahal tu. Bley hantar area bagi ker?

    Salam kenal. Done follow sini. Keep in touch yer ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq fiza..sebarang pertanyaan sila email di salmikhairil@gmail.com

      Delete
  9. Kak Salmi ambik tempahan pavlova.. Tak boleh jadi nak kena tempah ni.. (Nurul x pernah makan lagi pavlova, tak tahu rasa dia macam man.. huhuhu) akak nanti nurul pm kat fb k.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...