Thursday, 17 February 2011

Koleksi Bunga Kangkung

As Salam perkenalan buat semua yang sudi menjengah ke 'rumah kedua' saya..saya kenal diri sebagai SKA( Salmi & Khairil Anwar nama saya n hubby)....saya org baru kat dlam dunia  blog nie...,klu ader yang xbetul tu harap2 ler ditegur yer.... Aper yang Ska nak kongsi di sini adalah koleksi Ska dan hubby, si bunga kangkung yang menjadi 'kegilaan' kami buat masa ini..

Alhamdulilah sebahagian dari koleksi Ska dapat dari gobok mak....habis dipunggah pinggan mangkuk mak... adik beradik lain  diaorang xberminat.Tapi kalau belah hubby ipar duai semua minat kumpul si Kangkung dan macam-macam dah koleksi yang mereka ader...Ska dan hubby pun minat mengumpul PML nie selepas melihat koleksi kakak ipar dan ketika melihat blog peminat PML...memang gila dibuatnya tambahan pula melihat koleksi yang belum kami miliki...GERAM.....

Sebelum nie memang xpernah ader koleksi atau minat mengumpul tapi selepas terjebak ke dalam arena mengumpul Si Bunga Kangkung jadi ketagih dibuatnya..siang malam mencari n terus mencari untuk menambahkan lagi koleksi yang sedia ada....yang penting ongkosnya mesti ada, klu x barang yang diimpi menjadi hak milik orang lain...Thanks pada K.Norbie, kalau ader lagi barang yang nk let go inform kat saya yer...(nnt Ska akan upload koleksi BK & pml  Ska skit demi sedikit yer)..TQ


antara koleksi kesayangan.....

2 comments:

  1. cantiknyer koleksi yg no satu tu....susah nk dapay teko tu....GERAMMMMM.....klo ade lebih2 bgtau la shima kat emel put3_shima@yahoo.com @ 013-5476240

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...