Wednesday, 7 September 2011

Apampolkadot....Alhamdulilah Rezeki

Dari suka2 akhirnya boleh menjadi pendapatan sampingan buat daku dan husband....
kenapa daku kata husband because husbandlah pembantu daku dalam menyiapkan tempahan apam nie...
alhamdulilah...jom layan sebahagian gambar tempahan apam yang telah kami hasilkan....

tempahan dari shasha untuk sambut puasa
tempahan dari k.long untuk anak dan teman2nya

tempahan dr rosmaheran..utk  raya ,bawa balik kelantan

tempahan dr k.de untuk anaknya


dan terima kasih kepada semua yang telah membuat tempahan dan sudi menyokong kami..
terima kasih banyak2.

14 comments:

  1. salam ziarah..
    terima kasih kerana follow blog ayu..
    salam persahabatan

    ReplyDelete
  2. salmi awk dok area mana..teringin la apampolkadot ni..nmpak sedap n comel je...

    ReplyDelete
  3. keja kt presint 2..sebelah je ngan opis chinta..

    ReplyDelete
  4. huhuhu...nak tempah bley.....sambil2 buat muka malu2 tuceng....

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. boleh jer..tp chinta nk yang macam mana? n bila

    ReplyDelete
  7. Salmi,

    Blog URL Kekda da tukar tau.
    Ni link baru :
    http://ttconceivejournal.blogspot.com

    p/s : Alamak..seme org da pandai wat apam pokadot nih. huhu :D

    ReplyDelete
  8. ok..thank kekda
    xdelah pandai mana pun ckit2 jer

    ReplyDelete
  9. pic yang ke3 tu...minggu depan bley..tapi nak ambik macam mana ek..xkan nak pos lak..teringin la..meleleh2 dah air liur nih...hehhe

    ReplyDelete
  10. ska dh add friend ngan chinta kt fb nnt kita sembang2 kt situ yer..senang skit.

    ReplyDelete
  11. mmm...x sbr nak rasa...nak buat sendiri pemalas lak...ekekkeke

    ReplyDelete
  12. Seronok tengok dan mengeliurkan...
    My Wife + aku pun suka juga masak ni
    tapi untuk TEKAK sendiri aje...



    I follow....
    http://adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. thanks follow..mulanya buat utk makan sendiri gak akhirnya jadi bisnes kecil-kecilan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...