Friday, 9 December 2011

JUMPA UPIN IPIN & BLOGGER

huhhuh..dah bersarang blog ska nie...
punya lah lama tak menaip dan berkongsi cerita
sebenarnya banyak cerita yang nak dikongsikan bersama teman2
tapi kerana kesibukan masa dan keadaan terpaksa ditangguhkan
sekarang dah berbaris-baris entry menunggu giliran...

ska mulakan dengan entry ini lah....

minggu lepas ska ader jumpa rakan blogger yang juga satu opis ngan ska...
kami kebetulan sama2 menyertai lawatan Pameran Upin Ipin di Muzium Negara..
orangnya adalah airisnaufal..  kebetulan kenal pun sebab terjumpa
blog perniagaannya AIRI'S WALL DECO
orangnya manis dan baik..pertama kali jumpa pun dah ramah...
ska selalu jenguk blognya tapi jarang bagi komen 
Pada airisnaufal..maaflah lambat kongsi gambar dalam blog sebab bz sangat2..

Bercerita pulak pasal lawatan,
lawatan tu di buat untuk ahli kelab yang kami join, yang mana semuanya wanita...
cuti sekolah nie boleh bawa anak2 untuk melihat dengan lebih dekat 
bayaran masuk RM12 (dewasa) RM6 (kanak2) tapi pastikan bawa my kad/my kid
kalau tengok dari segi gelagat..mak2 org nie yang lebih excited jumpa UPIN & IPIN tu dr anak2..
anak2 plak menangis dan xberapa kisah sangat, mungkin takut tengok patung Upin Ipin yang besar...
seronok termasuk diriku 'ter excited' jugak...maklumlah zaman kita xde nie semua...
maklumat lanjut boleh tengok kat sini
xnak citer panjang2
moh kita layan gambar ska jumpa upin ipin n teman blogger nie...LAYANNNNNN

inilah tuan punya blog airisnaufal (berbaju merah)

**sebenarnya banyak lagi gambar tapi tak larat nak upload intenet lembap mengalahkan siput..huhuhu

3 comments:

  1. bak kata UPIN ngan IPIN"mmm..betul..betul..betul"bestnya dapat g sini..x ajak chinta pun

    ReplyDelete
  2. bestnyer dapat jumpa blogger....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...