Wednesday, 11 September 2013

Walk For Health MICCOS 2013 di MAEPS, Serdang

tak sabor rasanya nak berjalan kali lagi..
nak menjaga kesihatan lah katakan..
berjalan kaki nie seronok sambil santai2 dah boleh mengeluarkan peluh
lagi seronok bila berjalan beramai2..
sekarang nie menghitung hari untuk sertai Walk For Health anjuran MICCOS yang bakal diadakan pada 
28 September 2013 kat mana tu, di MAEPS Serdang ,

pada yang dah daftar tu jangan lupa boleh mula ambil kupon dan baju pada
 16 September 2013 hingga 27 September 2013 di Sekretariat MICCOS, MPIC,
daku pun dah terima panggilan dari pihak MICCOS yang beri no kupon dan tarikh ambil baju minggu depan 17 September tau (16 September cuti Umum).



baju yang dah siap untuk diambil minggu depan

JOM KITA MERIAHKAN PROGRAM INI BERAMAI_RAMAI!!!!!
maklumat terkini mengenai program boleh jenguk di sini FB MICCOS 2011
pada Eyza janga lupa tau...
p/s:untuk pendaftran rasanya dah tutup pada 9 September beberapa hari lepas..xpe join untuk tahun depan pulak yer..

7 comments:

  1. bagus ni aktiviti ni, walk for health...

    ReplyDelete
  2. salam.

    lama sungguh tak singgah kat blog awak ni. rindu sangat nak tengok masakan awak..hehehe

    ReplyDelete
  3. eyza x sabar sebenarnya... tapi... baru semlm eyza perasan yg eyza tak dpt join sbb eyza pg sabah tarikh tu.. tiket dh lama beli.. br perasan.. tapi xpe,eyza dh wakilkan kawan2 ngan adik eyza pg.. tahun depan la baru dapat pg..huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah yer ker..xpelah next time join lagi yer

      Delete
  4. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...