Friday, 18 October 2013

Lamanya

aduhai lama sungguh daku meninggalkan blog nie..bukan aper lepas raya arie tu , daku sibuk dengan SKAlicious pastu sibuk dengan kerja seharian di pejabat..kemudian dengan urusan peribadi dengan tak sihat dan terpaksa stop sementara menerima tempahan..alhamdulilah sekarang dah ok sikit barulah ada masa nak update blog nie yang dah lama bersawang ditinggalkan..

now jugak daku sekarang dalam proses nak turunkan berat yang semakin memberat dalam badan nie..banyak bawak lemak..huhuh sama jugaklah en hubby pun.kami mulakan dengan produk Shaklee yang basic dulu amik dengan member blogger jugak Zana..memang nak sangat turunkan berat nie,,mana taknya usia muda (muder ker???) tapi nampak macam dah berumur sebab badan yang bolat nie..tak nak kot..en hubby dh nampak cam adik daku plak huhuhu..aper pun moga semangat kami berterusan dan bukan hangat2 taik ayam macam sebelum nie..

sekarang nie pun dah mula kurangkan makan nasi dan makan pun pakai beras utk oarng diabetis tu..gasaklah
yang penting sekarang kami nak sihat..go go chaiyok...

1 comment:

  1. Smg Allah permudahkan usaha salmi...amin... :-) jom hidup sihat!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...