PERMATA HATI AKA ANAK BUJANG
Serius... sungguh lama meninggalkan dunia blogger, bertahun kot dengan kehadiran permata hati umi dan ayah serta sibuk dengan dunia baking terus tinggal dunia blogger umi.. rindu sebenarnya nak mencatat dan berkongsi kisah2 yang terjadi, namun kesibukan yang dilalui membataskan untuk Ska mencoret.. ini sebenarnya gambar sibujang umie masa 1 tahun lebih rinduuuu..sekarang dah masuk 4 tahun macam2 ragam dan gaya. Sekian nanti ada masa kita sambung lagi macam2 cerita.
Salam, Sal... brp saiz cheese tart Sal tu?? Memang ngam ke masuk dlm lubang2 kotak tu? Kotak tu mahal jugakkan? Tapi menarik!!
ReplyDeletewsalam kak saiz 5.5 kalau tak salah,lebih kurang ngam sebab ada papercup tu mahai skitlh kak, tapi senang n kemas.
ReplyDeletehantar kat area pasir gudang tak kak? huhuhu.
ReplyDeletemaaflah agak jauh tu..tak hantar
Deletesalam. setiap kali singgah sini tak habis2 terliur tengok semua gambar2 tu..benci je rasa..hehehe
ReplyDeletejanganlah benci..jomlah order ;)
DeleteSalam sal nak tanya harga pavlova tu berapa ya?
ReplyDeleterm50 saiz 9'
DeleteThis comment has been removed by a blog administrator.
ReplyDelete