Monday, 12 January 2015

Entry Pertama 2015

Dah masuk setengah bulan  bagi bulan Januari tahun 2015 baru ler ader mood nak menulis..
lama betul tinggal blog tak update..bukan aper mood nak menulis tu tak mari..malas sangat, nak rehat dan tido sajer bila ader masa terluang..tak pun tak lekat kat rumah melayan  anak saudara yang dah macam2 keletahnya buatkan kami makin geram..penghibur hati huhu

cebik sebab daku saja mengusik marah dia..heheh geram jer
dan yang nie lagi sorang tapi jarang dapat jumpa sebab kat kg..

cute kan..lagi cute bila layan keletahnya bercakap, padahal baru masuk 2 tahun.

now tengah buat persiapan nak g bercuti ke Langkawi insyaallah dalam masa terdekat, sekarang duk pening nak beli aper dan buat budget..hehehe
bukan aper takut gian shopping lak nanti tapi kalau dah name perempuan kan..mestilah shopping cuma berpada2..

bisnes masih berjalan seperti biasa dan sekarang alhamdulilah dah ade pembantu yang boleh meringankan sikit tugas2 dan buat tempahan..now ader produk baru yang meletopp..

kek coklat cheese rugged yg sedapp...saiz besar

kek coklat cheese rugged saiz kecil..

4 comments:

  1. Salam singgah... masuk masuk je blog ni terus ternampak strawberi yg cantik merah menyala dan menawan tu... pehhhhh cantik betul tu.. jangan tukar lah yer sampai akhir tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. terima kasih kerana sudi singgah..

    ReplyDelete
  3. Ololo..comeynyer ank sedara yg 2tahun tuu.. geram nengok..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...