Wednesday, 18 May 2011

Blackcurrant Cheese Cake

Cubaan pertama sekali lagi berjaya
Klu nak tau tengok n3 lepas  Cubaan Pertama Hasilnya Terbaik
yang mana daku nak buat Oreo cheese cake tiba2 jadi
Blackcurrant Cheese Cake..ini semua gara2 daku yang suka ubah2 resepi...
Alhamdulilah walaupun nie cubaan pertama wat cheese cake, MENJADI...
Bestttt...Hubby pun suka...
lagi Hubby suka sebab time daku wat kek nie xkacau hubby langsung
sedap jer hubby tido...
xpelah sambil wat kek tu comel jer tengok hubby tido depan mata..

Jom kita jamu mata dengan gambor Cheese Cake yang daku telah hasilkan



masa nie dh xsabor nak makan
nyummm..nyummm
(klu nak lagi sedap biarkan semalaman dalam peti sejuk)
rasanya pasti TERBAIK....

Selamat Menjamu Mata..

8 comments:

  1. Alamak, sedapnye..kalo ade bg skali resepi lg best:)

    http://www.nuzul-honeybee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bestnye...bg ler resepi kak..hehe

    ReplyDelete
  3. alahai ciannya..resepi insyaallah nnt yer

    ReplyDelete
  4. nampak sedap...bila nak buat nie?? deqlis pun tak pernah cuba lagi..pas ni leh laa cuba ikut resepi yg menjadik nie:))

    jom singgah n join my GA:)

    ReplyDelete
  5. Nampak gebu betul kek itu. Kalau tangan memang pandai buat walau ubah pun tetap menjadi juga....

    ReplyDelete
  6. wah terliur la...buat sendiri lg bagus kan/tahu kandungannya dr beli di luar nun tp tulah saya ni soo lazy...ai follow

    ReplyDelete
  7. sedapnye....mintak resepi boleh...hehe..
    selalu kite beli je kt secret receipe..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...