Monday, 9 May 2011

Sambungan Terima Kasih Mak, Adik dan Mak Cik...

Sebelum bercerita dengan lebih panjang lebar
saya nk ucapkan berbanyak terima kasih kepada
semua pengunjung dan pengikut blog saya ini...
kunjungan dan sokongan anda semua amatlh saya hargai...
TERIMA KASIH sekali lagi..

Tanpa membuangkan masa lagi meh ska citer skit pasal n3 kali nie
mesti ada yang telah membaca n3 ska  SINI menanti2 sambungan cerita dari saya kan...
minta maaf yer pada semua, bukan aper idea nk cerita pasal PML tu kurang..
tp atas permintaan pengunjung blog nie yang xsabar menanti n3 nie...
akhirnya berjaya ska perah otak untuk update sambung
n3 Terima Kasih Mak, Adik dan Mak Cik...
terima kasih pada yang sabar menanti,
suka sangat tengok set PML nie,warna dan bunganya cantik
dapat pulak set minum yang cantik bentuknya lagi bertambah happy
ska dan hubby..
mesti ada yang tertanya2 kan...
jenis bunga aperkah agaknya2  ????
apakah barang yang rare sangat yang ska dapat tu yer...
rare ker.....?? tak kisah lah janji bunganya cantik..


jom kita tengok....


*


*


*


*


*


*


*

SET ALLADIN DOUBLE PINK ROSES

 

TEKO ALLADIN

SUGAR AND KRIMER POT


SET CAWAN


PINGGAN MAKAN BUNGA KANGKUNG (5 BIJI)









harap anda semua berpuas hati.....C U

5 comments:

  1. ala...cantiknyer!!!!!!!!!!!! beli kt ne tu?

    ReplyDelete
  2. terima kasih ned...itu koleksi pinggan mangkuk lama...inilah hobi ska dan en.hubby..

    ReplyDelete
  3. As'salam...cantiknyer koleksi awak...saya pun suka Bunga Kangkung Juga..baru mula kumpul,belum cukup set lagi..

    ReplyDelete
  4. Wsalam...terima kasih ina,
    saya pun baru mgumpul, masih banyak lg yang tak cukup

    ReplyDelete
  5. dah lama tak tengok pinggan corak bunga kangkung ni. teringat zaman kocik2 wan guno pinggan ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...