Wednesday, 18 January 2012

Segmen: Adore Your Arts Part I


 







Syarat syarat kalau nak join adalah seperti di bawah :-
*Buat satu entry yang bertajuk"Segmen:Adore Your Arts Part I" :- DAH BUAT
*Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini .:- DAH LETAK JUGAK
*Di alu alukan men'follow'  ke semua blog pencinta seni yang menyumbangkan hasil kerja tanda sokongan kepada mereka.[tiada paksaan] :- I FOLLOW....
*Letak satu gambar [originality dari korang]yang korang rasa boleh menggambarkan seni dan gambar tersebut  tidak melibatkan manusia.Terpulang samada nak edit atau tak.[cth:gambar pemandangan atau objek-Gambar boleh di edit untuk penambahan effect seperti lomo dan sebagainya.Tulisan tidak dibenarkan kecuali watermark] 
GAMBARNYA INI
INI HASIL TAK SEBERAPA DARI KU...Bawang ku Bercambah
*Publish entry dan letakkan link entry post korang di kotak komen entry ini tanpa meletakkanhttp:// dan www.*patuhi syarat di atas jika mahu menang :- PUN DAH BUAT JUGAK

Nak tau lebih lanjut boleh jenguk di SINI
Tarikh tutup penyertaan  pada 22 JAN 2012 tepat jam 11.59 malam. 
* kalau ader rezeki aderlah kan...AMIN

6 comments:

  1. good luck.. dh besaq boleh mkn a bawang tu

    ReplyDelete
  2. terima kasih join segmen ni..menarik gambar ni^_^..ade seni nya

    p/s:tunggu kan keputusannya selepas tamat segmen.good luck!

    ReplyDelete
  3. Tahniah! anda salah seorang pemenang segmen:Adore Your Arts Part I

    semak result di sini

    azhafizah.com/2012/01/keputusan-segmen-adore-your-arts-part-i.html

    ReplyDelete
  4. huhuhu..tahniah salmi...ni no phone 017-6215097...nanti bg no salmi jugak tau...no salmi lekat kat hanset tapi hanset tu dah bg anak buah chinta....pe2 hal salmi msg ke no tu ek dear..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...