Monday, 14 January 2013

Bercuti di Gold Coast Morib Resort part 2

seperti yang dijanjikan daku sambung part 2 pasal hari kedua dan  mandi manda di sini pulak..tapi gambor tak ler banyak  sebab tuan rumah syok mandi sampai lupa nak bergambor


pagi kedua breakfast dulu..
breakfast mula dari pukul 7pg hingga pukul 10pagi, 
kat cafe yang sama

oleh kerana malam tadi punya kenyang tak hilang lagi jadi kami bfast ini ajer..ini pun dah kenyang sangat rasanya
lepas kenyang makan kami terus ke Water Theme Park,
pagi2 orang tak ramai lagi

ini bayaran pada yang hanya nak datang mandi manda kat sini...boleh tahan harganya
gelang nie tak boleh tanggal kena bawak tido sekali..sebab dah pakai petang hari pertama dan nak mandi lagi hari kedua

ini pose sebelum mandi...
 en hubby dah mandi dulu...tak sabor2 dari bilik lagi
best macam2 ada..tapi daku penakut aka gayat..jadi berendam ajer

daku hanya main gelongsor yang warna biru hujung sana..tapi lepas tu memang seriau nak naik dah.. tergolek sebab penakut..
pemandangan sekitar cantik..budak2 punya ada tempat yang cetek boleh mandi


ini yang paling gerun dan tinggi ...lagi sah memang daku tak naik..

tapi kalau jenis yang berani memang seronok sangatlah main kat sini..macam daku nie gayat dan penakut sikit..jadi lebih main tempat budak2 dan berendam ajerlah..tapi tetap juga masih seronok..
memang kami plan nak datang lagi ke mari sebab tak puas..huhuhu

10 comments:

  1. mesti bestkan.. teuja dah tgk gambar tempat mandi tu... maklumlah kalau tgk kat web morib tu jauh x fokus jadi x berapa nak nampak...

    ReplyDelete
  2. wahhhhh tgk air, rasa mcm dan2 ni nak p...

    ReplyDelete
  3. akak kalu gi pun sure tak naik benda2 ni, takutttttttttttt!!

    tahun lepas nak ke GCM ni tak jadi, tukar gi Sunway lagoon, thn ni mesti mau gi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah ngan saya kak..penakut..
      pegi jangan tak pegi kak... ;)

      Delete
  4. zana penakut gak!! tp selalu kena paksa dengan encik adiey main semua games.. so nak x nak, kena tunjuk berani.. hahahha...

    dear, zana ada emel pasal tempahan kek.. nnti tgk yer emel zana tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menjerit ler jawabnya sal kat GCM tu..huhuhu

      ok..tq

      Delete
  5. hi SKA, hi semua,

    bestnye...

    jom ke blog saya juga

    http://yatdhamid.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...