Saturday, 5 January 2013

Trick Art Museum, i City

Jenjalan bawak adik ipar dari Bangi kitaorang pergi ke i City,Shah Alam...

pusing2 sekitar i city nak masuk main game semuanya berbayor dah ler kami pergi 

ramai2..haru kalau nak masuk dan main semua mainan kat situ..jalan2 pusing2 jumpa lah 

Trick Art Museum nie yang kebetulan free time tu jer tau..apa lagi ambik peluang ler...

tapi tak banyak gambar yang dapat di kongsi sebab semuanya banyak gambar encik hubby 

yang pemalu..jadi ini jelah yang ada..terkejar2 gak nak bergambar sebab ada masa yang 

diberi...mungkin sebab masuk free kot..kalau kena bayar mungkin dapat lama sikit kot...


kalau nak tau daku lah yang lukis potret Mona lisa tu..hehehe eksyen jer lebih

macam betul tak..dalam cermin

konon2 simbah air nak tolong padam api...

seronok kami bergambar..tapi daku lebih menjadi jurugambar..tu yang tak banyok gambar...

dulu datang i city nie free jer pastu masih lagi bersih dan seronok posing kat lampu2 

sekarang nie kena siap duit untuk main macam2 game yang ada kat dalam tu...


2 comments:

  1. Ida aim tempat ni nak pergi..... tapi tak terpergi pergi nye.... ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...