Sunday, 5 May 2013

Makan Kit Kat sampai kembung

Yeaah... hadiah Kit Kat yangku nantikan telah pun tiba..
dapat 3 kotak yang mana setiap kotak ada 48pcs x 2Finger
tapi tak lah daku dan en hubby jer makan sampai kembung..
tambah en hubby yang kurang minat dengan coklat yang manis nie..
jadi telah daku agihkan pada teman2 dan keluarga yang terdekat..
ader rezeki lebih kita kongsi sama2..
sangat syok sebenarnya bila join game dan dapat hadiah..
menjadi peransang untuk daku terus join lagi mana2 game atau GA atau pertandingan..
jangan lupa ada GA terbaru  sila Klik Chocolate Fountain FOR FREE  untuk hadiah Coklat lagiiii!!!!


bungkusan yang sampai

ini masa  baru dapat..tapi sekarang dah takde sebnyak ini..


4 comments:

  1. mak aiii. kalau dapat kat ida, habis licin ida sorang. ida gileee coklat,, hehehhehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal plak gila membeli coklat tapi makan tu lambat sikitlah..hehe

      Delete
  2. murah betul rezki sal ni kan..alhamdulillah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...