Friday, 3 May 2013

"Saya nak Chocolate Fountain FREE!!"


CEPAT!!!!!!!
saya nak sangat merasa Air Terjun Coklat yang menggiurkan tu..
mesti bestkan jika kita menjadi antara orang yang bertuah dapat free!!!!
menikmati salutan coklat dengan buah-buahan segar dan marsmallow
oooo...SO NYUMMYY...


pinjam gambar dari blog taukey chocolate fountain murah
apa pun korang kena KLIK LINK di bawah untuk keterangan lanjut dari Blogger EiDa kita:

Tarikh tutup : 1June2013
Hadiah: 
Lucky Follower 1 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day FREE with 2kg chocolate !
Lucky Follower 2 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day FREE with 2kg chocolate !
Lucky Follower 3 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day !


Syarat
1. Sewa Mesin Chocolate Fountain satu hari with 2kg chocolate FREE untuk apa apa majlis sepanjang tahun 2013 SAHAJA ! 2013 SAHAJA ! 
2. Giveaway ini untuk sapa sapa yang stay kat KL/Selangor/Putrajaya SAHAJA !
 

7 comments:

  1. tenkiu SKA join ;)) harap harap ade rezeki yeee ;))

    ## lagi satu, baru ida perasaan SKA masuk GA ini, sbb xde pun drop komen kat entry tu.. huhuhu.. ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keluar entry dulu kemudian baru drop komen...sory

      Delete
  2. yeayy! dah complete.. tq! ;))

    ReplyDelete
  3. kalau nk sewa macammana ye? sempat ke nk g hntar balik dalam hari yang sama

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...