Wednesday, 18 April 2012

Cuti-Cuti Cinta di MELAKA Part 3: Muara Sg. Duyung, Jonker Walk & River Cruise

Maaf banyak2 pada yang menunggu sambungan cerita terakhir di Melaka nie
 kerana kesibukan tuan rumah sepanjang minggu berlalu
jadi cuba jugaklah wall kan entry ringkas ini
xde banyak cerita cuma gambor ajer..WW
 harap korang layan ler gambor2 nie ok



jalan2 di Jonker Walk
cuci mata dan poket di pasar karat pagi di JW
aktiviti terakhir naik river cruise
pastu semua selesai di Bandar Melaka kami bergerak pulang ke WP Putrajaya..
(tapi masa balik tu sempat lagi plan nak datang semula ke Melaka sebab xpuas lagi)
percutian yang menarik bagi kami berdua.. ;-)

3 comments:

  1. Ida pun nnti nak cuti cuti kat Melaka gak la.. heeeee~

    ReplyDelete
  2. Seronok yea bercuti Melaka......hubby kak Nurul pun org Melaka.

    ReplyDelete
  3. Eida: family sal pun nak wat hari keluarga di melaka hujung tahun nie..leh jalan2 lagi
    Kak Nurul: mesti akak dah puas berjalan kat melaka tu kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...