Thursday, 19 April 2012

Masa Main & Makan

ahad lepas SKA dan family adik ipar berkelah kat taman kat Presint 5 Putrajaya (depan PICC)
saja bawak anak saudara jalan2 sambil lepak2 kat taman permainan kat sini...
SKA bawakan bekal ringkas sambil duk lepak2 petang tu..
ramai gak lah orang bawak anak2 n family jenjalan kat sini...
tapi sayang taman permainan nye kecik
sib baik kami datang awai, dapat gak tempat duk lepak makan2 sambil perhati anak saudara main

anak saudara

cantikkan
masa nie tak ramai lagi orang
bekal kek coklat untuk anak saudaraku
bekalan ringkas tapi mengenyangkan kami semua


ayam masak ikut rasa  hati..hehehehe
jom balik...

4 comments:

  1. Sedapnya bekalan picnic tu...

    ReplyDelete
  2. tmn permainan kat putrajaya ni mmg sentiasa penuh kan.. kalau weekend tu, wktu tghr pun ada yg main kat tmn.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun..lagi satu time malam, biler nak lepak2 ngan family xde tempat nak dituju..kat perkarangan masjid putra selalu penuh

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...