Friday, 14 December 2012

Gathering Bersama Chef Ezani

sebenarnya gathering nie berlansung sabtu lepas di Restoran Rebung, di Bangsar..tapi sebab kesibukan aktiviti yang penuh sepanjang minggu dengan kena g kursus lagi... nie lah baru berkesempatan
sangat seronok dapat jumpa kawan dari alam maya nie sembang kat luar secara berdepan nie lagi meriah rupanya..


sampai2 tu kitaorang beramah mesra bersama  dan  en. Fairuz, dari MyChef pun ada


mulanya dengan sesi penyerahan cenderahati dari pihak chef Ezani kepada en Fairuz sebab en Fairuz tak dapat join lama2 ada hal


ini first round yang daku amik..macam2 ader yang paling istimewa daging masak lemak..


pencuci mulut buat sendiri tau..letak lah nak letak banyak mana pun..sebenarnya banyak lagi kuih muih dan bubur yang daku makan tapi tak sempat snap gambar..sedap sangattt


menjamu selera bersama2 chef Ezani..


Brownies yang chef Ezani buat..sedap wooo..berpotong2 daku makan, en hubby yang tak suka manis pun boleh layan brownies nie...


baju merah Inaz dari MyChef , tengah admin club chef Ezani.. Cik Nurjihan  bersama Chef  bergambar makan brownies tu..


Kak Sarah bersama cream puff yang di order dari Nowwa Fitri..sedappp..gebus jer..thanks kak sarah sudi kongsi


ini pulak mini pavlova..nyummy dan comel

ini pula blogger delimazamrud bersama sepupu yang sentiasa menemaninya...

 ini pulak chef Herry agak lewat sikit sampai sebab ada hal

daku suka tengok dekorasi pinggan mangkuk lama kat restoran Rebung nie..maklumlah pengumpul pinggan mangkuk antik jugak

teko dan cawan lama

sangat sportting dan meriah bersama dapat pulak jurugambar yang suka melayan kitaorang lagilah..

memang sangat ceria semua fans bergambar...


sebelum balik bergambar bersama Chef Ezani dulu..

thanks pada pihak admin yang menguruskan majlis yang simple tapi meriah dan jugak teman2 yang sangat ramah mesra.. dapat  2 kotak produk Chef Ezani sponsor dari Mychef
 tak sabar nak tunggu next gathering..see u all...

10 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...