Friday, 28 December 2012

Kuala Lumpur Bird Park

Dah lama tinggal blog baru dapat update ari nie..sibuk lah sangat kan...huhuhu
maap lah yer..tak sibuk pun kadang2 buat2 sibuk..sebab ramai yang cuti

Berjalan dengan en hubby ke mari ..
maklumlah orang suka berjalan..tak reti duk diam kat rumah



pergi 11/12 arie tu sebab en hubby cuti..daku pulak amik cuti..


selalu tengok dari luar jer ..kali nie kami jelah satu taman melihat pelbagai jenis burung yang ada..sangat cantik dan menarik...penat berjalan tapi puas hati lah..


 kami hanya bayar rm 40 hinggit sebab en hubby dapat diskaun sebab promosi hanya tunjuk kad AEON  @ Jusco




macam2 spesis yang ada..cantik2 belaka burung ada di mana2 saja






tengok tu boleh bergambar lagi ngan en hubby


daku pun sama..bergambar bersama burung Merak yang ada kat depan belakang...
sangat luas tempat nie..penat jugaklah menjelajah


macam air terjun betul...cantik tempat nie..

menonton pertunjukkan burung.. pukul 12..time nie guruh di langit sudah berbunyi...
cepat2 bergegas tinggalkan tempat pertunjukkan pergi kedai cenderahati..


shopping cenderahati...


nampak jer cool..sebenarnya kecut perut jugak nak bergambar ngan burung2 tu


yang tak best tempat macam nie adalah makanan dan minuman yang jual kat dalam nie memang berganda dari harga kat luar...kalau setakat air kosong tu bawak jelah bekal yer..

4 comments:

  1. Salaam salmi, mak aii..dah lama tak pergi sini, dah berganda2 entrance fee dia..dulu masa akak pergi dalam rm5 atau 6 ringgit masuk..mungkin dia dah banyak upgrade rasanya..kalau kami berlima masuk..sure dah seratus lebih :-)

    ReplyDelete
  2. a'ah..mungkin sebab dah banyak burung n upgrade kot..

    ReplyDelete
  3. Best nyer salmi kat mana lak taman burung nie ek xpenah tau pun hehehhe isk isk isk serba xtau D5 nie kan ekekkekkkeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jalan cenderawasih dekat taman tasik perdana...memamg best penat berjalan

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...