Saturday, 1 December 2012

Che Mat Gebu & Kkida Ikut Daku...

wah tak sangkanya daku blogger masakan yang sangat terkenal yang mempunyai berjuta2 pengunjung sudi "follow" blog daku yang baru bertapak dan berjinak2 ini..

yang bertanda kotak merah tu adalah bukti  Che Mat Gebu dan Kkida sudi follow blog daku

gambar copy  dari  blog 1001resepi
terima kasih banyak2 pada Kkida dari blog 1001Resepi


gambar pinjam dari blog  Che Mat Gebu
terima kasih banyak2 pada  Che Mat Gebu dari blog TiffinBiru


dari blog mereka jugak lah daku mendapat inspirasi dan semangat dalam dunia masakan dan mencuba resepi2 baru....dan niat di hati nak juga jadi seperti mereka..huhuhu angan2, moga menjadi kenyataan...


tak lupa juga pada semua teman2 lain yang sudi follow dan mengikuti perkembangan blog daku secara langsung ataupun tidak...tanpa korang semua blog ini pasti sunyi sepi ..

6 comments:

  1. Ida pun salu amik resepi diaorang... tapi diaorang mesti tak sedar kehadiran ida... hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah ida mungkin kebetulan..jom kita cuba resepi diaorang

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih cik mat sudi baca dan komen kat sini..teruja saya ;)

      terima kasih daun keladi,
      kalau sudi singgah ler lagi....
      hehehe...

      Delete
  3. Salmi, kkida juga berbesar hati Salmi appreciate kkida hingga ke tahap seperti ini...terima kasih <3...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 Kkida, ini tak seberapa pun...terima pada Kkida juga sebab dari blog 1001resepi jugaklah bertambah ramai kenalan saya...terima kasih sekali lagi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...