Tuesday, 6 August 2013

Restoran Rebus Rebus (Steamboat & Grill, Shah Alam)

 berbuka puasa steamboat lagi tahun nie..bezanya yang ni ader grill
puas makan dan sedap

pilihan yang ader banyak..




               pilihan untuk ber'Grill


tak baik membazir tau


kuih muih

pencuci mulut
hidangan berat yang ada..oklah tak banyak pilihan sebab tujuan utama nak bersteamboat n bergrill, kalau makan berat banyak2 rugilah kan


pilihan air yang disediakan

sayur-sayuran


ambik agak2 dulu untuk round pertama

daging kambing , lembu, ayam n ikan semua ada

masa untuk ber'grill

 tengok licin, sebenarnya 3 round kami layan ber'grill

kita cuci mulut lagi dengan aiskrim pulak

pada kami best tomyam untuk steamboat pun ada rasa..
selain tomyam, korang boleh pilih sup ayam atau sup ketam
suasana kedai agak selesa dan santai, ada surau berasingan bagi lelaki dan perempuan.
Harga???masa kami pergi bulan puasa rm39.90 dapat diskaun 10%, 
tak pulak kalau hari biasa, cuba calling2 no di bawah yer..

alamat:
D-5G, Jalan Serai Wangi H16/H,
Alam Avenue, Seksyen 16,
40200 Shah Alam, Selangor.
No untuk tempahan: 010 - 4334 969

7 comments:

  1. best juga sekali sekala berstimboat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best tapi kena pastikan makan banyak2 kalau tidak rugi,

      Delete
  2. Kalau bawa family, bagus nie. Pilihan makanan yang sihat.

    ReplyDelete
  3. wah ini tak jauh dari rumah Farah ni, boleh try ni, thanks for sharing... *_^

    ReplyDelete
  4. Menarik juga yer tempat ni..
    boleh pegi try lepas raya nnt ;)

    ReplyDelete
  5. banyak kali makan kat sini. best sgt. ada surau senang nak solat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...