Thursday, 15 August 2013

Tempahan Pavlova,Cream Puff, Muffin Coklat, Apam polkadot sebelum Raya

rezeki ramadan ,tempahan ini semua dlm bulan ramadan dan  2 hari sebelum raya,  terkejar2 jugak menyiapkan tempahan sambil membuat bisnes jualan biskut sampingan..tapi alhamdulilah semua siap, 
maaf jugak kerana terpaksa menolak tempahan last minute,
 tahun nie SKA buat persiapan raya biasa2 ajer sebab tak sempat shopping,
apa pun seronok beraya tahun nie..
Kek coklat kukus untuk anniversary ZANA
Tempahan Apam polkadot & Cream Puff  dari K.Liza  Presint 17, Putrajaya
Pavlova yang nie serius memang daku tak ingat sape punya tempahan, maaafff..
Bungkusan mudah untuk diagihkan kepada kengkawan tempahan dari Fizah, Kpdnkk
tempahan Mini Kek Coklat kukus dari K. Samihah



Kek coklat kukus tempahan dari cik puan bos
Tempahan Pavlova dari Ayu, Sg. Ramal
Tempahan Pavlova dan Cream Puff dari Sarah, Kajang
Mini Pavlova tempahan dari Atifah, Presint 18, Putrajaya
Tempahan kali kedua dari Liza, Presint 11, Putrajaya
Tempahan cream puff  dari tokey biskut yang daku juai, K.liza (HELIZ)
tempahan Mini Kek Coklat kukus dari K. Maz
Tempahan Pavlova dari Rahmah, Putrajaya
Tempahan 2 Set Cream Puff dari  Sarah lagi
Temapahan Pavlova dari Lisa Presint 9, Putrajaya
Tempahan 200 biji Apam polkadot dari Awin, Kajang
tempahan apam polkadot dari, Yeen K.Fatin n Shida
Tempahan Apam polkadot & Cream Puff  lagi dari K.Liza  Presint 17, Putrajaya
Tempahan Pavlova dari Yeen, Bangi
tempahan Mini Kek Coklat kukus dari K. Samihah lagi
Tempahan 60 bekas Kek Coklat Doorgift untuk Aryn, Putrajaya

17 comments:

  1. yummy yummy yummylicious, hanya itu yang mampu diberitahu.... slurppp....

    ReplyDelete
  2. Aduhaiii...sedapnyaaaaaa. Nanti opis ada jamuan raya akak nak tempah jugalah Salmi yer...

    ReplyDelete
  3. hai..nk order kek n apam polkadot tula..cmne eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aii..boleh sms di no. 017-3143218,tq

      Delete
  4. Hai kak sal, nak order pavlova tu macam mana eh ? Saya duduk area p11 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii, boleh sms di no.017-3143218,tq

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kalau di kedah saya hanya untuk apam polkadot sahaja yang boleh dipos.tq

      Delete
  7. Cream puff blh pos ke kuala selangor x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaflah saya tak pernah buat proses pos sejauh tu..

      Delete
  8. Cream puff blh pos ke kuala selangor x?

    ReplyDelete
  9. apam polkadot kalau 900pcs berape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebarang pertanyaan boleh sms terus ke no 017-3143218

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...