Friday, 14 September 2012

Jom Sertai "Walk For Health 2012"

Penyertaan adalah percuma kepada orang ramai dan tiada had umur serta kategori ditetapkan. Tarikh tutup pendaftaran ialah pada 15 September 2012 dan semua peserta akan diberi kit peserta yang boleh dituntut mulai 24 September 2012 di Aras 7, bangunan MPIC. Maklumat dan borang penyertaan Walk For Health 2012 boleh didapati melalui laman web MICCOS di http://www.miccos.com.my/ atau menghubungi urusetia di talian 03-8887 8340 atau 03-8880 3437/3435/3436.

Banyak aktiviti yang dijalankan termasuk pameran produk-produk komoditi, pemeriksaan kesihatan, derma darah, pameran oleh Agensi-Agensi Kerajaan, pertandingan untuk dewasa dan kanak-kanak, demonstrasi masakan serta persembahan. Banyak hadiah disediakan untuk cabutan nombor bertuah dan hadiah khas disediakan kepada ahli-ahli Friends of MICCOS yang menyertai. 

info nie daku copy dari Laman Web KPPK

Tarikh:

29 SEPTEMBER 2012 (Sabtu)
7.00 pagi – 1.00 tengahari
 


Tempat Pelancaran:

Hadapan Bangunan Kementerian Perusahaan Perladangan Dan Komoditi (MPIC)
Persiaran Perdana, Presint 2, Putrajaya

cepat2 daku pun agak terlewat daftar..korang  yang nak join masih sempat lagi

dulu pernah join 5,000 langkah bersama Nestle, merungut jugatlah kat hubby penat..huhuhu tapi abis jugaklah berjalan nyer..kali nie harap dapat abiskan jugak..semangat2!!!!!

7 comments:

  1. Amboi-amboi semangatnyaaaa..heheheh. kita tak boleh joinlah sal, perut semakin membesar..hee.

    goog luck sal!

    ReplyDelete
  2. tak larat nak belari dah

    sompuikkkkkkk

    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. saja jalan2 bukan larat sangat pun..lagipun takde aktiviti yang nak buat

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...