Thursday, 6 September 2012

Menang Tempat Kedua...'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew '

Ampun dan Maaf dari SKA buat Kak Shahriah sebab lambat keluarkan entry pasal kemenangan join kuiz akak..sebabnya sibuk nak beraya, bila masuk keje sibuk ngan kerja dan sambutan kemerdekaan pastu demam plak sekarang nie..

ok jom tengok aper hadiah yang daku miliki dari kuiz
'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'

sekotak besar yang daku terima

buka jer kotak tengok ada kad istimewa

buka kad tengok isi dalamnya..cantik dan cute

yeaaahhh dapat no 2 pun berbaloi

ader kad raya dan keychain dalam sampul

ader lagi bungkusan


gincu 

bekas pengasing telur..lepas nie senang kerja daku nak buat kek yang hanya guna telur putih

3 buah novel yang diterima

 mangkuk China klasik

dan daku menang wang tunai berjumlah RM30

katanya ader kuiz lagi lepas nie kita nantikan yer..

13 comments:

  1. wah banyak nye.. kita jeles gak..

    ReplyDelete
  2. waahhh...banyaknyaaa...? Berbaloi2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang berbaloi2 kak..tak sia2 marathon

      Delete
  3. wahhh tahniahhhh my fren! nak pinjam novel tu boleh tak..hehe

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH ..SAYA DAPAT TEMPAT KELAPAN..ALHAMDULILLAH

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/ketupat-daun-buluh-penah-makan-ke.html

    ReplyDelete
  5. wah!!!!!! byak tu hadiah...tahniah salmi!!!

    ReplyDelete
  6. Perghh banyaknya hadiah.. Beruntung Salmi.. Kak Nur tak sempat nak follow soalan kuiz Kak Sha. Salmi memang layak dapat hadiah semua tu. Tahniah ye!!

    ReplyDelete
  7. tahniah, kalau akak memang kecohlah dapat benda2 macam tu walaupun bagi org lain tak seberapa tapi akak really appreciate that

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...