Sunday, 30 September 2012

Maybank - Legoland Bloggers Contest "Why Maybank should give me tickets to Legoland"

Maybank - Legoland Bloggers Contest
Blog about “Why Maybank should give me tickets to Legoland” & you could win free tickets!

Maybank - Legoland Bloggers Contest is a contest open to all Malaysian residents. Bloggers will blog about why they would like Maybank to give them tickets to Legoland and they will stand a chance to win tickets to visit Legoland!

Contest Period
11 - 30 September 2012 (Winners can visit Legoland in December 2012 School holidays)

Prizes
  • Grand Prizes - One (1) pair of Season Tickets to Legoland Malaysia
  • 10 pairs of Day Passes to Legoland Malaysia

 
kenapa agak-agaknya ya Maybank mesti bagi tiket Legoland Malaysia tu pada saya..??!!!!!

Sebab pertama ; kerana sebagai hadiah kepada saya dan suami yang merupakan antara pelanggan Maybank yang setia..setiakah??? mestilah sebab  kami  menggunakan perkhidmatan perbankan  Maybank.. 


Sebab kedua ; kerana kami ingin merakamkan pengalaman dan detik indah bersama di tempat yang menarik nie sebagai kenangan istimewa..  iyelah lagi pun bukan senang nak dapatkan peluang merasai semua ini ..


Sebab ketiga ; dulu masa zaman kanak-kanak main bentuk-bentuk lego tapi tak pernah jadi cantik macam yang ader kat Legoland sekarang nie..sebabnya saya tak kreatif, nak sangat merasa tengok permainan lego yang pelbagai bentuk...


Sebab keempat ; bila dengar cerita-cerita dari blogger yang dah pergi ke Legoland membuatkan saya bertambah teruja sekiranya dapat tiket free ini dari pihak Maybank tak gituuuw..


Sebab kelima ; Kalau boleh nak bagi hadiah sempena hari lahir suami sebab dia sangat kagum akan hasil binaan lepas tengok kat Majalah 3 pasal pembinaan Legoland tu... pasti suami saya teruja sangat2..saya yang terlebih teruja sebenarnya.. hehehe...




harap2 ader rezeki kami

kami tak mau gigit jari macam nie...


maklumat lebih lanjut kepada sesiapa yang nak join contest nie boleh jenguk di web  Maybank   ini..

14 comments:

  1. good luck..

    a'aa kan, yg dkt legoland tu cantik betoi kan.. kreatif :-)

    ReplyDelete
  2. Kami doakan menang pastu.update.kat blog

    ReplyDelete
  3. terima kasih semua..harap2 aderlah rezeki nanti..jom lah join sekali

    ReplyDelete
  4. semoga ada rezeki ke Legoland..;)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah..semoga berjaya akak.. :)

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah.. semoga berjaya...
    saya dah book flight ticket last week untuk May tahun depan..boleh la balik rumah skali..
    sekali check. pregnant.. tgk date pula time tu da 37weeks.. uwaaarghh .. flight ticket BURN.. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...