Wednesday, 19 September 2012

Jumpa Hot Mama & Menteri

Sabtu lepas ader majlis rumah terbuka di Bandar Baru Bangi, masa tengah dok makan2 tu daku terperasan sorang blogger nie baru sampai dan baru nak menjamu selera..jadi daku ambil peluang cilok anak kecilnye ,Lil Khadeeja jadi boleh ler Mama nie makan .sebenarnya beliau adalah anak buah kepada biras daku..

Orangnya peramah jugak ,jadi  tak seganlah daku nak menegurnyer....daku tabik spring kat beliau sebab walaupun bekerja dan ader anak kecil masih lagi ambil tempahan kek yang agak banyak....
daku sendiri pun mau pengsan... kalau korang nak tempah Pavlova atau  Blueberry Cheesecake atau Rainbow Kek boleh singgah ke blog hotmama-lovingeachother  nie..

kiri sekali anak sulung Hot mama, tengah  Hot Mama yang berbaju pink tersenyum mesra.. & kanan sekali mak cik Hot Mama

sedang menjamu selera Menteri Pertanian & Industri Asas Tani..Datuk Seri Noh Omar 

  
makanan malam tu banyak tapi sebab siangnyer dah makan kat open house umah sepupu jadi makan yang simple2 ajer..best malam tu ader bunga api lagi


9 comments:

  1. wahh..bestnyer dpt jumpa depan mata kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah seronok sebenar tapi tak dapat sembang lama2

      Delete
  2. huwaaa.. tu dia ada entry utk mak panas.. haha.. ehh.. sekali baru terperasan baju kita mathcing la dng baju pak menteri tu.. ruginyer tak amik gambar, klu tak bole sedondon! haha..
    btw, nice to meeting u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sedondon pulak ngan menteri..kita jugak happy dapat jumpa hot mama

      Delete
  3. Bestnya dapat bertentang mata dengan menteri gituuu..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak delah bertentang mata..bertentang kanta ajer..hehehe(kanta cermin mata ngan kanta kamera)

      Delete
  4. Patutla bila browsing cam familiar yang baju Melayu tu. Kalau am yang paling dekat jumpa menteri besar waktu Dato' Ghani MB Johor datang bagi sumbangan untuk budak-budak Mesir. Meja menyebelah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...