Tuesday, 2 October 2012

Alhamdulilah Rezeki dariNYA

sangatlah sibuk sampai tak sempat nak update blog nie..pastu pulak kat opis blogspot dah kena blok jadi jaranglah dapat blogwalking..bila balik rumah sibuk mem"baking" kek

sebenarnya nak citer syukur sangat sebab rezeki tu datang dalam pelbagai cara...jumaat lepas masa tengah hari rehat dan sembang ngan member opis my hubby call katanya ada kejutan...daku antara 150 pemenang  hadiah utama untuk contest anjuran Nestle ..hadiahnya adalah set alat memasak



              


sangat happy memang  rezeki sangat sebab untuk penyertaan nie daku hantar hanya 2 borang sebab tak larat nak kumpul plastik maggie banyak2 dan cakap ngan hubby kalau ader rezeki adalah kan..nampaknye memang rezeki..sekarang nie cuma masih menanti surat untuk tuntut hadiahnya ajer,,,




rezeki kedua pulak adalah pada malam sabtu yang lepas di mana daku antara salah seorang pemenang  pertandingan  myChef the gourmet blog challenge..memang tak sangka sangat sebab daku terpilih sebagai pemenang bagi kategori chef zam kisah selanjutnya mengenai kemenangan ini nanti daku akan ceritakan sepenuhnya dalam entry yang lain sebab banyak cerita yang ingin dikongsi... Alhamdulilah


P/s: sekarang nie sangat rajin sertai contest bila tengok blogger2 lain menang hadiah...  Masih lagi menanti rezeki zuriat dariNYA..doakan kami ye...

8 comments:

  1. Tahniah....
    Alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! dik ko memang ada ONG ley!!! selalu aje dapat tempat dalam apa2 jua pertandingan.. terbaik! cayalah! muahzzzz

    ReplyDelete
  3. Tahniah Salmi best nyerrr sonok tgk kawan2 menang kan :D..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..tahniah sal!!betul2..rezki yang Allah bagi ngan pelbagai cara...teruskan usaha lg ek dear

    ReplyDelete
  5. terima kasih semua..alhamdulilah rezeki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...