Sunday, 14 October 2012

Restoran Barra, Shah Alam

Mencari makan tak kira di mana...asal orang kata best kami nak cuba.. 
mencari makan semalam dari Putrajaya ke Shah Alam di Restoran Barra yang selalu orang Shah Alam dok citer.. semata2 nak merasa dan makan tengah hari ,
tercari2 jugak sebab main agak2 jer dan terjah ... pusing 2 3 kali kat kawasan Jakel takde pun nampak restoran Barra nie..betui ker...???
perut dah lapor..tengah hari tak makan lagi ...last2 my hubby on internet hp untuk cari alamat sebab tak nak sesat melarat entah ke mana..rupanya senang ajer,  
dari UiTM pintu belakang pastu nampak jer KFC  tu terus dan belok ke simpang kiri dari simpang tu dan boleh nampak restoran Barra nie....
kalau tak pasti bole cari alamat restoran ni :-
Jln Plumbum V7/ V, Seksyen 7, Shah Alam atau boleh layari Facebook Restoran Barra

pada sesiapa yang makan kat sini mungkin anda akan terpilih menjadi Barrarized 
atau akan terpilih untuk makan Free

menu hot yang sering diperkatakan sesiapa yang datang makan kat sini

tak tau nak order apa jadi daku pun order Nasi Goreng Ayam BARRA...

my hubby pun order yang sama..sedap gak banyak plak tu puaslah kami makan..
kenyanggg

nasib baiklah sedap dan kena ngan selera kami..berbaloi datang dari Putrajaya
next time bole ler cuba makanan lain plak...

p/s: apa yang kami makan tu kalau sedap mungkin kena dengan selera dan tekak kami ..anda punya selera tak taulah plak kan..:)

4 comments:

  1. tahniah sebab menang..tentu rasa gembira kan...
    nampak sedap masakan di restoran ini

    ReplyDelete
  2. wah, lunch sampai ke shah alam.. hehehe.. tp berbaloi la sebab sedap kan.. yummy2!!

    ReplyDelete
  3. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...