Monday, 10 June 2013

Selamat Ulang Tahun Kelahiran buat Daku, Kak Ipar & Anak Saudara

KEK RAINBOW bersama KIT KAT , COKLAT M&M & NIPS
cubaan pertama..
(belum berani ambil tempahan bagi kek ini kerana kos dan agak remeh nak buatnya..)

sekarang nie buat kek sendiri untuk hari lahir sendiri
hari lahirku sama dengan kak ipar dan anak saudara hanya 
selang sehari ajer tu yang kami buat sekali





siap ada set Chocolate Fountain lagi..walaupun simple tapi meriah, camner tu
makan coklat saja kami..kek coklat, chocolate fountain, dan rainbow kek bersama kit kat..
sedap jugak rupanya main celup2 coklat nie..





berebut mencelup coklat


Chocolate Fountain nie adik daku yang baru mula buat di kampung Pahang..daku tolong promosi sekaligus sebagai bisnes partner.. kalau nak buat sekitar Putrajaya atau di Selangor pun boleh, Insya-Allah pakej yang ditawarkan memenuhi bajet anda dan murah,sebarang pertanyaan mengenai pakej sewa Chocolate Fountain ini bolehlah email  di coklatdip@gmail.com atau sms di no. 017-3143218.

9 comments:

  1. Subhanallah... kek tu, menggugat hatiku sungguh....

    ReplyDelete
  2. idea hebat untuk hias kek tu, tak payah nak pening2 kepala... bleh tiru, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun cilok idea kat dari google kak..

      Delete
  3. kek kitkat? nampak yummy........... wahh dah mula biss cf ye? goodluck! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. kongsi dengan adik sambil2 jer..Eida buat cf lagi best,thanks Eida ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...